Living

Cele mai spectaculoase dressing-uri de vedete!

irina.letitia
October 22, 2019 14:17 PM

Faptul că vedetele sunt un reper de stil nu este un secret, nici pentru noi și nici pentru ele! Garderobele celebrităților sunt cu adevărat impresionante, iar dressing-urile lor sunt mai mult decât simple spații de depozitare, ci adevărate ”sanctuare”! Si nu exagerăm deloc și te vei convinge și tu după ce vei vedea cum arată cele mai spectaculoase dressing-uri de vedete!

Cele mai spectaculoase dressing-uri de vedete!

Incepem materialul cu vedeta ultimei perioade, actrița Jennifer Aniston! Aceasta și-a inaugurat de curând propriul cont de instagram și în nici o săptămâna a strâns peste 15 milioane de followeri. De îndată ce Jennifer a decis să fie mai apropiată de fanii săi, stiliștii săi, Nina & Clare, i-au urmat exemplul și au postat o imagine cu actrița, în timpul unei ședințe de fitting. Poza este suprinsă în dressingul vedetei, ce pare destul de generos!

Oprah, una dintre cele mai cunoscute femei din lume, ne-a satisfăcut curiozitatea și ne-a arătat de curând o parte din dressingul său! Vedeta tv a postat pe contul său de Instagram un video realizat în timp ce își făcea bagajul și putem suprinde o adevărată pasiune cromatică pe fundal: o mare de haine bej, aranjate pe nuanțe.

Kim Kardashian! Cine nu este curios să vadă cum arată spațiul în care Kim Kardashian își ține prețioasele haine? Kim are mai multe dressing-uri, pe care le-a pozat de-a lungul timpului. In ultima perioadă, spatiul în care își ține hainele arată puțin improvizat, fiind vorba despre o cameră foarte mare, cu multe standere și haine aranjate tot după principiul culorilor.

Un al doilea spațiu destinat de această dată accesoriilor arată ca un adevărat magazin! Pantofii și gențile sunt atent organizate și ordonate cromatic, iar în spate remarcăm o adevărată colecție de genți Hermes!

Vezi această postare pe Instagram

Fittings ✨

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

In galeria foto poți admira dressing-urile lui Kris Jenner, Kylie Jenner, Rachel Zoe sau Catherine Zeta-Jones!