Fashion

Cele mai spectaculoase rochii roz de pe covorul roșu

iulia.statie
September 17, 2020 17:52 PM

Atunci când vine vorba de evenimentele de pe covorul roșu, nicio culoare nu sare așa în evidență cum o face rozul, iar vedetele noastre cunosc acest lucru foarte bine.

Pe aceeasi tema10 tendinţe pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Considerată de-a lungul timpului o nuanță copilărească, deseori tindem să uităm de puterea pe care rozul o are, transformând orice ținută în una de neuitat. De la celebra rochie tip slip dress, la rochii cu trene spectaculoase, există multe ținute ce au oferit deliciul publicului atunci când au fost prezentate de celebrități pe covorul roșu.

Emma Roberts

Emma Roberts a dus la perfecțiune look-ul elegant de prințesă, apărând la MET Gala în 2019 cu o rochie roz voluminoasă semnată Giambattista Valli și o coafură pe măsură, completată de un machiaj în aceleași nuanțe ca și ținuta propusă. Pentru că această culoare este deja destul de țipătoare, cea mai bună alegere este de a opta pentru accesorii roz, un lucru pe care Emma l-a simțit.

Rihanna

Bineînțeles, toată lumea se aștepta ca ținuta Rihannei să fie plină de surprize, căci aceasta și-a obținut ușor titlul de style icon în ultimii ani. Ajungând ultima pe covorul roșu, ea a purtat o rochie roz Giambattista Valli, fără mâneci, extravagantă și voluminoasă, făcând parte din colecția Haute Couture.

Kendall Jenner

Se pare că Giambattista Valli este preferatul vedetelor atunci când vine vorba de rochii roz, tip prințesă, propuse pe covorul roșu. Își mai amintește cineva de colecția Giambattista Valli x H&M? Da, aceea ce s-a vândut imediat și ne-a făcut să plângem luni în șir după piese. Kendall a purtat o asemenea rochie cu trenă lungă, scurtă în față, pe care a putut să o transforme în una mini pentru a petrece.

Dakota Johnson

Pentru Festivalul de Film de la Veneția din 2015, Dakota a optat pentru o rochie tip celebra slip dress, într-o nuanță de roz pastel, semnată Prada, ce ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva s-a inspirat din ținuta lui Gwyneth Paltrow de la premiile Oscar din 1999, când aceasta a avut momentul ei de prințesă pe covorul roșu, purtând o rochie Ralph Lauren.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase ținute roz de pe covorul roșu!