Fashion

Cele mai stilate apariții ale surorilor și fraților celebri

adelina.duinea
May 28, 2019 10:55 AM

Americanii sărbătoresc Ziua Națională a Fraților și Surorilor (National Siblings Day). Clișeul „două capete gândesc mai bine decât unul” se justifică mai ales prin momentele vestimentare de excepție ale celebrităților (frați și surori) aflate pe covorul roșu.

Pe aceeasi tema5 trenduri din colecția Gucci SS19 pe care vei vrea să le adopți primăvara aceasta

Cele mai stilate apariții ale surorilor și fraților celebri

Unele vedete preferă să-și demonstreze competențele stilistice pe cont propriu. Altele dimpotrivă, savurează oportunitățile de a apărea alături de frații sau surorile lor pe covoarele roșii ale marilor gale.

Un exemplu bun sunt surorile Hadid. Gigi și Bella au „împărțit” podiumul a numeroase prezentări printre care s-au numărat și Fendi, Versace sau Michael Kors.

N-au trecut neobservate nici fostele actrițe, actuale creatoare de modă, Mary-Kate și Ashley Olsen. În 2006, surorile Olsen au lansat casa de modă de lux The Row.

Citește și: Cele mai iconice apariții ale artistei Celine Dion

Cele două sunt recunoscute pentru ținutele coordonate cu succes atât în cadrul Galei Met, cât și la numeroase alte premiere de film.

Deși coordonate și de stiliștii personali, aceste celebrități au dovedit de-a lungul timpului că sunt capabile de a-și păstra autenticitatea pe și în afara covorului roșu. Cu toate că Ziua Naționala a Fraților și Surorilor nu este azi (5 ferbuarie), iată cele mai bune apariții ale familiilor celebre.

Citește și: Cele mai controversate apariții vestimentare din timpul carierei lui Cher

Sursă: www.independent.co.uk