Fashion

Cele mai stylish cupluri de la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 10, 2020 07:39 AM

Avem parte de cel mai așteptat moment al anului: premiile Oscar 2020! Cea mai așteptată noapte din acest sezon în sfârșit a avut loc și noi am surprins cele mai frumoase cupluri de pe covorul roșu.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase machiaje și coafuri de la premiile Oscar 2020

Deși decernarea premiilor Oscar reprezintă momentul perfect pentru a prezenta cele mai frumoase look-uri de beauty și cele mai inedite ținute, este și locul perfect pentru a observa cele mai stylish cupluri de la Hollywood. De la Scarlett Johansson și Adam Driver, Natalie Portman și Benjamin Millepied până la Tom Hanks și Rita Wilson, cuplurile de vedete au luat cu asalt covorul roșu și au oferit unele dintre cele mai frumoase momente.

Iată selecția noastră privind cele mai stylish cupluri de la premiile Oscar 2020:

Tom Hanks și Rita Wilson

Cei doi merg la evenimentele de pe covorul roșu din 1987 și încă ne fascinează cu ținutele lor!

 

Noah Baumbach și Greta Gerwig

Greta Gerwig și soțul ei, Noah Baumbach, concurează unul împotriva celuilalt la premiile Oscar 2020! Filmul ei, ‚Little Women’ și pelicula lui, ‚Marriage Story’ sunt nominalizate pentru ‚Cel mai bun film’.

 

Benjamin Millepied și Natalie Portman

Natalie și soțul ei au cucerit pentru totdeauna audiența, purtând două ținute ce se completau perfect. Mai mult, ei și-au oferit și câteva zâmbete subtile prin care se putea citi dragostea pe care și-o poartă.

 

Lucy Boyton și Rami Malek

Malek, ce a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru ‚Cel mai bun actor’, s-a întors anul acesta pe covorul roșu alături de iubita sa, Lucy Boyton.

 

Colin Jost și Scarlett Johansson

Colin Jost acompaniat de logodnica sa, Scarlett Johansson, ce a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar 2020.

 

Sam Mendes și Alison Balsom

Regizorul Sam Mendes a fost nominalizat pentru filmul său, 1917, iar soției lui îi dăm noi o nominalizare pentru una dintre cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu.

 

Zazie Beetz și David Rysdahl

Actrița Zazie Beetz, cunoscută din Joker, alături de iubitul său, David Rysdahl. Să mai spunem că ținutele lor s-au potrivit perfect?

 

Claudia Sulewski și Finneas O’Connell

Finneas O’Connell, câștigător al premiilor Grammy din acest an și fratele artistei Billie Eilish a apărut pe covorul roșu de această dată alături de iubita sa, Claudia Sulewski.

 

Kim Kardashian și Kanye West

Nelipsiți de la acest eveniment uriaș au fost și Kim Kardashian și Kanye West, iar pozele postate de vedetă pe rețelele sociale au stârnit comentariile fanilor, aceștia fiind încântați de ținuta aleasă de ea.