Fashion

Cele mai stylish cupluri de peste ocean

Verdict.ro
June 13, 2020 15:00 PM

Iubirea plutește în aer și în era Instagramului, unde toate aparițiile cuplurilor sunt mai ușor de documentat. Paparazzi pozează, noi vedem și judecăm, și putem accepta că elementul care determină dacă un cuplu trece în categoria „așa da” sau „așa nu” este clar complementaritatea în stil. Și totuși, puține sunt perechile care păstrează un echilibru stilistic fără a-și pierde individualitatea. Iată-i pe cei pe care noi le-am numi încoronații acestui titlu:

Cele mai stylish cupluri de peste ocean

  1. Jessica Biel și Justin Timberlake

Eleganța nu se va demoda niciodată. Căsătoriți de 6 ani, însă împreună de 11, Jessica și Justin au bifat o multitudine de apariții pline de clasă. Iar despre relația celor doi putem spune că este orice numai nu anostă, astfel încât profilurile lor sunt o colecție savuroasă de momente amuzante ale celor doi.

  1. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

SJP pare că are mereu roluri opuse ei -în faimosul serial „Sex and the City” juca o tânără neîmplinită în dragoste, când ea era căsătorită cu Matthew deja de un an, iar acum este personajul principal al serialului „Divorce”, o mamă singură, în timp ce sărbătorește cea de-a 20-a aniversare împreună cu Matthew. Cei doi fac parte din „elita seniorilor” când vine vorba de stil și apariții, iar cu o personalitate precum Jessica (să ne amintim că la nunta ei a optat pentru o rochie neagră) este și greu să nu te încadrezi în această categorie.

  1. Chrissy Teigen și John Legend

Covorul roșu este locul preferat al lui Chrissy și John pentru a-și afișa stilul și pentru a demonstra că își merită locul în acest top. Totuși, aparițiile lor în spațiul public sunt cu atât mai remarcabile cu cât ei, ca cuplu, constituie o prezență spumoasă și pe social media.

GQ

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 5, 2018 at 4:30pm PDT

  1. Hailey (ex-Baldwin) Bieber și Justin Bieber

Proaspăt logodiți, cei doi par a fi cel mai fresh cuplu al momentului. Cele mai multe apariții ale lor sunt armonioase, în același stil sport și young.

  1. Amal și George Clooney

Pentru ei, stilul nu mai este o simplă caracteristică, ci ceva definitoriu. Atât aparițiile din cadrul evenimentelor, ci și modul în care cei doi relaționează în mod public demonstrează faptul că rafinamentul nu stă numai în vestimentație.

⭐They look so good together⭐

A post shared by ✨??????? (@glaming_shining) on Oct 27, 2018 at 2:04pm PDT