Fashion

Cele mai stylish femei trecute de 50 de ani

iulia.statie
May 28, 2020 16:17 PM

La fel ca vinul francez și brânza, femeile doar devin mai frumoase și mai puternice cu trecerea vârstei. Rafinamentul lor este cel mai vizibil atunci când vorbim de stilul personal, completat de piese ale designerilor, înțelegerea că trend-urile vin și pleacă, dar și abilitatea de a transforma moda într-o artă extrem de fină.

Pe aceeasi temaAre Naomi Campbell un iubit cu 23 de ani mai tânăr? Despre ce cântăreț este vorba

Aceste femei sunt fabuloase și nu se tem să arăte acest lucru, propunând ținute inedite, printr-o maturitate stilistică de apreciat, cucerind evenimentele de pe covorul roșu și fiind sigure că arată extraordinar de fiecare dată când sunt surprinse de camere.

Yolanda Hadid, 56 de ani

Deși mulți o cunosc datorită fiicelor sale modele, Bella și Gigi, Yolanda a cochetat la rândul său cu modelling-ul. De-a lungul carierei sale de 15 ani, Hadid a devenit o figură extrem de cunoscută în industria modei. Recent, aceasta s-a întors pe podiumurile de modă, participând alături de fiicele sale la prezentarea Off-White toamnă/iarnă 2020.

Maye Musk, 72 de ani

Cunoscută pentru a fi mama celebrului Elon Musk, Maye a făcut parte din industria modei toată viața sa. Ea a fost model în ultimii 50 de ani, apărând pe coperta a mai multor cunoscute publicații. Cel mai recent, ea a devenit model pentru un brand de machiaj, Covergirl, la vârsta de 72 de ani.

Meg Ryan, 58 de ani

Devenind faimoasă pentru rolurile sale din ‚When Harry met Sally’ și ‚You’ve Got Mail’, stilul ei vestimentar continuă să devină din ce în ce mai bun. Constrastând cu look-urile sale cool și casual din anii 1990, stilul lui Ryan a devenit mult mai sofisticat și modern acum.

Celine Dion, 52

De la sacoul purtat învers la premiile Academy din 1999, la costumul fuchsia din 2020, Celine Dion știe cum să se îmbrace! În ultimii ani, aceasta a obținut titlul de style icon cu ajutorul stilistului Law Roach.

Halle Berry, 53

De-a lungul anilor, Halle a purtat numeroase ținute ce au captat atenția tuturor, de la look-uri casual, la rochii extravagante, ce i-au cimentat drumul către a deveni o Regină a modei.

Jane Fonda, 82

Poate personajul din ‚Grace and Frankie’ se îmbracă bine, însă, nu are nicio legătură cu stilul din viața reală a lui Jane Fonda. De la salopete brodate la rochii într-o nuanță de galben aprins, aceasta găsește moda extrem de amuzantă.

Cindy Crawford, 52 de ani

Deși fata ei, Kaia Gerber, are o carieră strălucitoare în industria modei, se pare că Cindy nu este gata să își părăsească locul, fiind una dintre cele mai iconice muze.

Christie Brinkley, 66 de ani

Cunoscută pentru cariera sa în modelling și colaborările cu Sports Illustrated, Christie este și a fost o americancă desăvârșită. Aceasta continuă să surprindă pe toată lumea cu gusturile sale sofisticate privind alegerile vestimentare.

Sophia Loren, 85 de ani

Un icon al cinematografiei și industriei modei, actrița Sophia Loren arată spectaculos la 85 de ani. Cunoscută pentru glamour și stilul ei sofisticat, ea continuă să poarte piese iconice, asortate cu bijuterii extravagante. Nu contează că este vorba despre hainele purtate în viața reală sau pe ecran, stilul ei seducător mereu a fost câștigător.

Sarah Jessica Parker, 55 de ani

Sarah Jessica Parker a devenit un style icon în timpul carierei sale. Cel mai renumit personaj jucat de ea, Carrie Bradshaw, a demonstrat că vedeta știe cum să se îmbrace. Dragostea actriței pentru tot ce este frumos și tocuri înalte dezvăluie că mereu Carrie va rămâne în inima ei.