Living

Cele mai surprinzătoare contracte prenupțiale ale vedetelor

iulia.statie
January 21, 2021 17:22 PM

Viețile vedetelor nu sunt mereu ușoare, căci acestea trebuie să fie mereu în centrul atenției, să participe la multe evenimente și să fie urmărite peste tot de paparazzi, iar relațiile lor sunt foarte mediatizate, mai ales când vine vorba despre cuplurile formate din două staruri.

Pe aceeasi temaBeyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume! Cea mai nouă achiziție i-a costat 88 de milioane de dolari

Celebritățile se bucură de averi impresionate, iar gestionarea banilor devine și mai complicată imediat când își doresc să se căsătorească. Mai multe cupluri de la Hollywood au ales să întocmească anumite contractele prenupțiale pentru a își proteja avuțiile în caz că va urma un divorț.

Beyonce și Jay-Z

Se pare că Jay-Z îi datorează soției sale 5 milioane de dolari pentru fiecare copil pe care îl au împreună și 1 milion de dolari anual pentru fiecare an în care mariajul lor rezistă. Dacă ei ar fi divorțat înainte de a împlini 2 ani de la căsătorie, rapperul ar fi trebuit să îi ofere vedetei 10 milioane de dolari, dar, din fericire, aceștia sunt mai fericiți ca oricând.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Nu ne miră faptul că starurile se gândesc la mai multe lucruri, nu doar la averile lor impresionante. Ținând cont de stilul de viață pe care îl avea Justin Timberlake înainte de căsătorie, Jessica Biel a creat o clauză în care ar primi 500.000 de dolari dacă și-ar prinde partenerul cu o altă femeie.

Nicole Kidman și Keith Urban

Nicole Kidman a avut multe de învățat din mariajul ei plin de provocări cu Tom Cruise. Pentru fiecare an în care relația dintre ea și Keith Urban rezistă, el primește 600.000 de dolari, menționează publicația Cheat Sheet. De asemenea, în clauză este specificat faptul că soțul ei nu va primi bani dacă recurge la consumul de substanțe ilegale sau bea prea mult alcool. Când vine vorba de copii, dacă ar divorța, Keith nu ar avea voie plece cu ei într-o țară în care Kidman nu locuiește.

Kim Kardashian și Kanye West

Publicația Radar Online a dezvăluit că starul era gata să renunțe la contractul prenupțial și să îi ofere totul soției sale, dar, până la urmă, a ascultat sfaturile celor din jur. În fiecare an în care sunt căsătoriți timp de 10 ani, Kim primește 1 milion de dolari, iar în cazul unui divorț, ea va păstra toate bijuteriile și cadourile oferite de soțul ei. De asemenea, banii pe care îi câștigă ea din apariții TV și brand-urile create nu vor fi împărțiți.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Se pare că și Catherine a fost speriată de stilul de viață pe care soțul ei îl avea înainte să se căsătorească. Dacă Michael Douglas o va înșela, acesta îi va datora foarte mulți bani, iar în fiecare an în care mariajul lor rezistă, vedeta primește o sumă de 2,8 milioane de dolari.