News

Celebrități care au format cupluri cu membri ai Familiilor Regale

adelina.duinea
June 6, 2019 14:41 PM

Pe vremuri, Familiile Regale acceptau cu greu pătrunderea „oamenilor de rând” în universul vieții lor luxoase. Multe secole la rând, pentru a „conserva puritatea sângelui lor albastru”, membrii caselor regale de pe mapamond se căsătoreau cu verișorii lor. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Cum arată Prințesa Salma, fiica Reginei Rania a Iordaniei

Celebrități care au format un cuplu cu membri ai

Familiilor Regale

Atât Regina Elisabeta a II-a, cât și soțul ei, Prințul Philip, sunt stră-stră-nepoții Reginei Victoria care s-a căsătorit cu verișorul ei. De-a lungul timpului, însă aceste cutume au fost abandonate, iar Meghan Markle nu este singura celebritate care a pătruns în galaxia regalității.

Grace Kelly

Actrița GRace Kelly a renunțat la cariera sa când s-a logodit cu Prințul Rainier al treilea al statului Monaco. Cuplul s-a cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes. Ultimul ei film a fost comedia musical High Society lansată în 1956. În producție a jucat alături de Frank Sinatra și de fostul ei iubit, Bing Crosby.

Olivia Wilde

Înainte de actuala sa relație cu Jason Sudeikis, Olivia a fost căsătorită cu regizorul, fotograful și muzicianul Tao Ruspoli—fiul aristocratului italian Alessandro Ruspoli, al nouălea Prinț al Regiunii Cerveteri. Cuplul s-a despărțit în 2011 după opt ani de mariaj.

Ellie Goulding

Pentru o scurtă perioadă de timp, Ellie Goulding și Prințul Harry au format un cuplu. Asta, bineînțeles, înainte ca Harry să o cunoască pe Meghan.

Diane von Fürstenberg

Între anii 1969 – 1983, renumita creatoare de modă a fost cunoscută drept Înălțimea sa Serenă Prințesa Diane de Fürstenberg. Aceasta a fost căsătorită cu Prințul Egon al casei nobile Fürstenberg din Germania. După divorț, designerul și-a pierdut titlul însă continuă să fie cunoscută drept Diane von Fürstenberg.

Citește și: Diane von Furstenberg îi predă lui Tom Ford conducerea CFDA! Ce părere are creatoarea de modă despre succesorul ei

Naomi Campbell

La vremea sa, Prințul Albert al II-lea al statului Monaco a fost un adevărat cuceritor. Printre iubitele sale sa numărat inclusiv supermodelul Naomi Campbell. După despărțire, cei doi au rămas apropiați, Naomi fiind invitată la nunta prințului din 2011 cu Charlene Wittstock.

Claudia Schiffer

Prințul Albert a insistat asupra faptului că el și supermodelul nu au format un cuplu, menționând că „vizibilitatea” unei posibile relații l-a speriat. Potrivit zvonurilor, însă, Claudia ar fi refuzat cererea lui Albert în căsătorie.

Kitt Harington

Soția lui Kit, actrița de origine scoțiană Rose Leslie a crescut în Castelul Lickleyhead fin Aberdeenshire, Scoția. Mama actriței este o descendentă directă a Regelui Charles al II-lea.

Queen Letizia

Letizia Ortiz Rocasolano era jurnalistă când s-a îndrăgostit de Prințul Felipe al VI-lea, moștenitorul tronului Spaniei. În 2014, cuplul s-a căsătorit în Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid.

Ceremonia a fost prima nuntă regală din capitala Spaniei de peste un secol. Regele Juan Carlos, tatăl Prințului Felipe, a abdicat un an mai târziu, Letizia devenind astfel prima regină fără „sânge albastru” a Spaniei.

Sursă: Marie Claire