Beauty

Celebrități ce au ales un stil de viață vegetarian

iulia.statie
June 1, 2020 11:15 AM

Celebritățile, ca și oricine alege acest stil de viață, au motive diferite pentru care au ales dieta vegetariană. Acestea variază, de la grijile privind problemele de sănătate, dragostea pentru animale sau chiar simple alegeri personale. Dietele bazate pe plante au devenit din ce în ce mai populare, iar din ce în ce mai multe vedete ca Madonna, Ariana Grande sau Pamela Anderson aleg acest stil de viață.

Pe aceeasi temaDieta Kate Middleton: cum se menține ducesa de Cambridge

 

Natalie Portman

Vedeta crede atât de tare în stilul ei de viață încât a creat și un documentar ce miltează spre drepturile animalelor și pune întrebări despre oamenii ce cresc animale pentru consum. Când a fost întrebată despre activitatea ei, aceasta a răspuns: „Este supărător. Vorbim despre valorile noastre, mediul înconjurător și sănătatea noastră.”

Ariana Grande

Artista s-a oprit din a consuma carne încă din copilăria sa datorită iubirii față de animale. Artista a declarat în 2013 pentru The Mirror: „Iubesc animalele mai mult decât iubesc oamenii și nu glumesc. Cred cu tărie într-o dietă bazată pe plante ce oferă o viață mai longevivă plină de fericire.”

Miley Cyrus

Încă din 2014, atunci când vedeta și-a pierdut câinele, aceasta a trecut la dieta vegetariană. Miley este una dintre cele mai active vedete privind acest stil de viață și își expune mereu părerile pe site-urile de socializare

Sia

Cântăreața a anunțat că a renunțat la carne din 2010 iar 4 ani mai târziu, aceasta a zis că nu mai consumă deloc produse ce au origine animală.

Pamela Anderson

Cunoscută datorită carierei sale de model și actriță, Pamela a sărbătorit 20 de ani de activism împotriva consumului de carne. Aceasta își folosește blogul pentru Pamela Anderson Foundation pentru a arăta fanilor punctele forte ale acestei diete.

 

Madonna

Madonna își păstrează tinerețea și frumusețea prin exerciții fizice în fiecare zi și o dietă vegetariană strictă.

Kristen Bell

Kristen a recunoscut că nu consumă carne încă din copilărie pentru că nu îi place gustul și mirosul acesteia. Recent, ea a adoptat un stil de viață ce este bazat pe a nu face rău animalelor în vreun fel.

Gisele Bündchen

Supermodelul crede că dieta aceasta este primul pas pentru a combate schimbările de climă. Aceasta chiar și-a convins soțul, pe Tom Brady să adopte același stil de viață. Deși acesta a fost destul de circumspect la început, nu ar mai schimba acestă dietă deoarece se simte extraordinar de bine.

Kate Winslet

Actrița din Titanic a devenit destul de târziu vegetariană, însă acum luptă puternic pentru drepturile animalelor. Ba chiar a făcut câteva videoclipuri despre restaurantele ce servesc foie gras, pentru a convinge oamenii să nu mai aleagă acest produs.

Serena Williams

Serena nu numai că a devenit vegetariană în timp ce alăpta, dar și a renunțat la consumul de zahăr.