Living

Celebrități ce au dus o viață grea înainte să devină cunoscute

iulia.statie
September 12, 2020 11:21 AM

Este greu să ne imaginăm că aceste vedete pe care le cunoaștem și le iubim astăzi au fost cândva necunoscute. A avea parte de cele mai bune ținute, cele mai bune look-uri de beauty și a merge la cele mai extravagante petreceri cu siguranță sunt unele dintre multele bucurii de care au parte aceste vedete ce duc o viață de vis.

Pe aceeasi tema(P) Celebritățile care dețin importante proprietăți imobiliare

Însă, interesante mai sunt și poveștile de viață pe care le-au avut înainte de celebritate. Bineînțeles, unele s-au născut în familii bogate și cunoscute, însă altele au luptat pentru a ajunge la popularitate. Mai mult, câteva celebrități au dus chiar o viață foarte grea.

Este greu să ne imaginăm că aceștia au trăit altfel, fără mașini scumpe și locuințe luxoase, însă este purul adevăr. Iată selecția noastră privind celebritățile ce au dus o viață grea înainte să devină cunoscute:

Nicki Minaj

Cine nu a auzit de Nicki Minaj? Acum este una dintre cele mai faimoase rapperițe din istorie, însă nu toată lumea știe ce copilărie grea a avut. Născută în Saint James, Minaj s-a mutat împreună cu familia în Queens pe când avea doar 5 ani, iar despre tatăl său nu se poate spune că a fost cel mai bun părinte.

Într-un interviu, aceasta a povestit despre cum își dorea să devină cunoscută și să o ajute pe mama sa. Aceasta a încercat mai întâi actoria, însă nu această carieră nu a fost potrivită pentru ea. Apoi, ea a încercat mai multe job-uri înainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute cântărețe, iar drumul ei a fost unul lung și anevoios.

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker s-a născut în Ohio, fiind cea mai mică dintre cei patru copii. După divorțul părinților ei, mama acesteia s-a căsătorit cu un șofer de camion și a început să lipsească foarte mult de acasă. Tatăl vitreg al actriței avea și el patru copii, deci erau în total opt. A fost o provocare ca ei să trăiască dintr-un singur venit. Actrița a dezvăluit în trecut că trăiau fără electricitate zile în șir.

După ce aceasta și-a descoperit talentul, mama ei a încurajat-o să facă câteva cursuri de actorie. Pentru a plăti pentru studiile sale, mama ei curăța holurile școlii pentru a o putea susține pe Sarah. Apoi, toată familia ei s-a mutat în New Jersey pentru a o sprijini.

 

Justin Bieber

Justin Bieber s-a născut într-un mic orășel din Ontario, Canada. Când era mic, familia sa era extrem de săracă. Părinții lui s-au despărțit pe când el era doar un copil, iar mama sa l-a crescut singură. Bieber a început să cânte încă de când era foarte mic și folosea orice găsea prin casă ca și instrument muzical.

El a descoperit youtube-ul și a început să își pună acolo melodiile pentru familie și prieteni. Totuși, foarte mulți oameni au început să îi devină fani, iar într-o zi Scooter Braun l-a descoperit.

 

Celine Dion

Celine Dion s-a născut într-o familie cu o situație materială precară. Aceștia aveau un club micuț în care Dion cânta încă de mic copil. Fiind extrem de ambițioasă, ea mereu a știut că o să devină faimoasă într-o zi. La 12 ani, aceasta și-a scris primul cântec cu ajutorul mamei sale.

René Angéli a descoperit-o și a fost mișcat de talentul ei și s-a decis să investească în aceasta. Ba chiar, el și-a ipotecat casa pentru a plăti pentru prima ei piesă. Curând, Dion a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste, toate aceste sacrificii aducându-i popularitatea.

 

Leighton Meester

Este clar, Leighton a avut cea mai grea copilărie dintre toate vedetele. Aceasta s-a născut în închisoare, mama sa ispășind o pedeapsă. Meester și-a descris anii copilăriei ca fiind extrem de ciudați.

Totuși, ea mereu a vorbit pozitiv despre aceste momente, dezvăluind că deși atât ea, cât și familia ei, a trecut prin clipe grele, a avut parte și de joacă și de amintiri frumoase. Actrița a spus că a învățat foarte multe și a devenit foarte puternică, ambiționându-se să devină faimoasă.

 

Halle Berry

Halle a avut o copilărie foarte grea. Tatăl ei s-a decis să părăsească familia pe când ea avea doar cinci ani, iar mama sa a rămas singură cu doi copii într-un cartier destul de famat.

Când a crescut, aceasta s-a mutat la New York și a încercat să devină o actriță cunoscută. Primii ani au fost plini de provocări, neavând destui bani să plătească pentru o locuință. Însă ea nu s-a lăsat și a continuat acest drum pentru a-și îndeplini visul.