Living

Celebrități ce au fost ajutate de prieteni pentru a forma un cuplu

iulia.statie
December 24, 2020 15:13 PM

Se spune că prin prieteni poți să cunoști pe cineva bun pentru tine, iar celebritățile nu se dezic de la regulă, mai ales că starurile noastre și-au întâlnit jumătăți la fel de faimoase ca și ele cu ajutorul unui alt amic.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Cei doi s-au cunoscut în 1998 prin Danny DeVito, iar Douglas își amintește perfect noaptea în care a întâlnit femeia ce urma să îi fie alături în următorii ani. „Am aflat că avem aceeași zi de naștere în prima noapte în care ne-am întâlnit, iar după ce mi-a spus că adoră golful, i-am spus că o să fiu tatăl copiilor ei, ea spunându-mi noapte bună imediat.”

Justin Timberlake și Jessica Biel

Justin și Jessica au avut un prieten comun ce a decis să îi facă să se cunoască. Ambii s-au întâlnit după ce au ieșit dintr-o relație, Biel spunându-i adio lui Chris Evans, iar Timberlake lui Cameron Diaz, iar niciunul nu căuta ceva serios. „Nu a fost ceva demn de Hollywood. Ne-am întâlnit și am vorbit. Apoi mi-am întrebat prietenul dacă o pot suna și îi pot cere să ieșim la o întâlnire. Prietenul meu a sunat-o, ea a spus da, apoi am sunat-o eu. Am făcut totul prin modul vechi, folosind telefonul.”, a spus actorul.

Prințul Harry și Meghan Markle

Harry și Meghan s-au întâlnit datorită unei prietene comune. „A fost o întâlnire pe nevăzute. Nu știam multe despre el, tot ce am întrebat-o pe prietena mea după ce mi-a dezvăluit că vrea să ne cunoaștem a fost: ‚Este de treabă?’”, a spus Ducesa.

Gisele Bundchen și Tom Brady

Modelul și partenerul său s-au cunoscut printr-un prieten ce dorea neapărat să cupleze pe cineva. „Acest prieten mi-a spus că știa o femeie ce îmi semăna perfect.”, a spus Tom Brady. Bineînțeles, a fost dragoste la prima vedere. „Știam că Tom este alesul. Am putut să văd în ochii lui că este un bărbat integru ce crede în aceleași lucruri ca și mine.”, a dezvăluit Gisele.

Benji Madden și Cameron Diaz

Cine este în spatele acestei perechi extrem de reușite? Nicole Richie. Vedeta, ce este căsătorită cu fratele lui Madden, Joel, a dezvăluit că își dorește să fie cunoscută pentru această reușită în dragoste. „Sunt de acord cu orice îl va face fericit pe Benji. Vreau să îmi asum responsabilitatea pentru tot!”, a zis ea.

Cindy Crawford și Rande Gerber

Supermodelul trebuie să îi mulțumească agentului său, Michael Gruber, pentru că a reușit să o cupleze cu Rande Gerber. Atunci când Gruber se căsătorea, el a sugerat ca aceștia să vină împreună la marele eveniment. „Am decis să ne întâlnim cu o noapte înainte și să ne cunoaștem. Am fost surprins pentru că era cu picioarele pe pământ.”, a spus Gerber în trecut.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Bine, aceștia nu s-au cunoscut datorită unor prieteni, căci se știau de pe platourile de filmare ale peliculei ‚Green Lantern’, dar mai mulți cunoscuți i-au ajutat să fie împreună. Starurile și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt atunci când au participat la o întâlnire dublă. „A fost cea mai ciudată întâlnire pentru ambele părți pentru că artificii zburau de la un capăt la altul al mesei.”, a spus actorul în trecut.