Living

Celebrități ce au renunțat la social media

iulia.statie
October 16, 2020 16:41 PM

Dacă vreodată te-ai gândit că vrei să renunți la social media, află că sunt unele vedete ce ți-au împărtășit gândurile.

Pe aceeasi tema13 reguli de stil respectate de Melania Trump pentru a arăta mereu impecabil!

Există multe staruri de la Hollywood ce s-au decis să renunțe la conturile lor de socializare, chiar și pentru o zi. Fie că au ales să facă o pauză sau să nu mai aibă niciodată conturi pe social media, aceste vedete ne-au făcut să ne gândim de două ori la influența pe care o au platformele de socializare asupra noastră.

Hailey Bieber

În 2016, Hailey dispărea de pe Instagram fără a da vreo explicație. În același an, ea le spunea fanilor că s-a decis să își șteargă și contul de Snapchat. Dar, din fericire, aceasta s-a reîntors pe platforme și încă de atunci este un utilizator extrem de activ.

Kendall Jenner

Kendall și-a șters pentru puțin timp contul de Instagram în noiembrie 2016, iar cu el, au dispărut și cei 68 de milioane de urmăritori. Vorbind despre decizia ei cu Ellen DeGeneres, ea a dezvăluit că avea nevoie de un detox: „Voiam un detox. Voiam o pauză.”

Taylor Swift

În 2017, Taylor a decis să își șteargă fiecare postare de pe social media și să o ia de la început. Cu contul gol, aceasta s-a întors înapoi după ce a lansat un nou album, ‚Lover’, iar de atunci a început să dezvăluie mai multe detalii despre viața ei personală.

Justin Bieber

Justin Bieber și-a sters contul de Instagram în 2016 pentru că fanii făceau prea multe comentarii răutăcioase la adresa iubitei sale de atunci, Sofia Richie. Când aceștia s-au despărțit, cântărețul și-a reactivat contul.

Miley Cyrus

În 2018, cântăreața și-a dorit să își reinventeze prezența de pe social media înainte de lansarea unui nou album. Aceasta și-a șters toate postările, înainte de a reveni în forță în același an. Acum, ea se dedică și problemelor politice, celor de sănătate mintală și multe altele.

Demi Lovato

Demi a decis să ia o pauză de la Instagram și Twitter în 2016 din cauza unor comentarii pline de ură. Totuși, la nici 24 de ore, ea și-a reactivat conturile, explicând: „Îmi iubesc prea mult fanii pentru a-i lăsa din cauza oamenilor ce nu mă plac. La ce mă gândeam?”

Zayn Malik

Zayn a decis să își șteargă contul de Twitter în 2012, dar decizia a durat doar 2 zile. Motivul pentru care a recurs la asta a fost faptul că obosise din cauza părerilor răutăcioase pe care le primea zilnic, după cum chiar el a povestit.

Rihanna

Bine, contul Rihannei a fost șters pentru că aceasta a încălcat regulile cu privire la nuditate pe care Instagram-ul le are, dar, 6 luni mai târziu, ea revenea în forță.