Beauty

Celebrități ce au vorbit deschis despre operațiile estetice

iulia.statie
October 11, 2020 11:00 AM

La Hollywood este esențial să arăți bine, mai ales dacă ți-ai făcut o carieră în actorie sau modelling. Ca un rezultat al presiunii simțite, multe vedete au recurs la ajutorul operațiilor estetice, iar unele preferă să țină aceste lucruri pentru ele, în timp ce altele vorbesc foarte deschis despre micile modificări.

Pe aceeasi temaCardi B, probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

De la botox, silicoane și tratamente cosmetice non-invazive, există unele celebrități ce au povestit experiențele lor:

Sarah, Ducesa de York

Într-un interviu dat celor de la Femail, Ducesa a recunoscut că a recurs la multiple proceduri. Aceasta a discutat și despre procedurile non-invazive dar și despre cum a recurs în trecut la botox, devenind conștientă că acesta nu era potrivit pentru ea.  „Am avut parte de intervenții cu botox acum multă vreme, când nu exista altceva. Nu îmi place să par de gheață, ci să fiu eu însumi. Nici măcar la ace nu îmi place să mă gândesc și mă bucur dacă arăt sănătoasă și fericită acum, sunt foarte mulțumită pentru faptul că vorbesc de ce am făcut.”, a dezvăluit Sarah Feguson.

Tyra Banks

Tyra a recunoscut că a recurs la rinoplastie. Mărturisirea sa a avut ca scop promovarea sprijinirii femeilor ce au ales să facă aceste schimbări de către alte femei. „Aveam oase ce creșteau și totul începea să mă doară. Puteam să respir bine dar am recurs la rinoplastie. O recunosc! Mi-am retușat nasul. Simt că sunt responsabilă pentru a spune adevărul”, a zis aceasta.

Nicole Kidman

Atunci când vine vorba de botox, Nicole are aceleași sentimente ca și Gwyneth Paltrow: „Am încercat botox-ul, dar acum am scăpat și în sfârșit mușchii feței mi se pot mișca din nou”, a spus ea.

Victoria Beckham

În 2013, Victoria le-a spus celor de la Allure că a avut silicoane, dar le-a înlăturat. Aceasta a spus că și-a dorit să revină la forma ei naturală atunci când a văzut o poză iar sânii ei păreau extrem de nenaturali.

Kourtney Kardashian

Kourtney a recunoscut că a recurs la silicoane la o vârstă fragedă. Într-un interviu pentru cei de la Nightline, ea a spus: „Am silicoane și este amuzant pentru că nu este un secret, nici că mi-ar putea păsa mai tare.”

Gwyneth Paltrow

În trecut, Paltrow a încercat botox-ul, însă nu a fost pentru ea. „Aș încerca orice, în afară de botox. Când am recurs la el arătam îngrozitor!”, le-a spus ea celor de la Harper’s Bazaar Us.

Chrissy Teigen

Modelul a recunoscut că și-a modificat fruntea, nasul și buzele. „Tot ce ține de mine este fals, în afară de pomeți. Fals, fals, fals.”, le-a zis ea celor de la Byrdie.

Jesinta Franklin

Modelul a vorbit deschis despre procedurile la care a recurs atunci când era adolescentă cu cei de la Now to Love. „Mesajul meu către toate femeile este să se gândească bine atunci când vine vorba de orice operație estetică. Este o decizie foarte personală și sunt multe lucruri pe care trebuie să le ia în considerare înainte să meargă mai departe.”, a dezvăluit Jesinta.