Fashion

Celebrități ce nu lucrează cu stiliști

iulia.statie
November 7, 2020 10:30 AM

În ultimele două decenii, stiliștii și-au construit o adevărată industrie prin faptul că au îmbrăcat celebritățile la diferite evenimente. Ținând cont că turneele, sezonul premiilor și evenimentele sunt în constantă creștere la Hollywood, ca star trebuie mereu să arăți bine.

Pe aceeasi tema10 modele de cizmele peste genunchi! Nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

Totuși, este greu să obții un look reușit. De la a suna un designer pentru a lua o piesă, a te asigura că se potrivește dress code-ului și că reprezintă stilul personal, a o măsura, transporta și apoi stiliza, stiliștii au ușurat munca pentru multe celebrități. Este surprinzător atunci când auzim de o vedetă ce are un stil vestimentar magnific că nu lucrează cu nimeni.

Din motive personale sau pentru faptul că adoră să facă cumpărături, câteva staruri au ales să îmbrățișeze arta modei și să se îmbrace singure.

Meghan Markle

Deși aceasta a lucrat cu prietena ei, Jessica Mulroney, pentru mulți ani, makeup artistul Ducesei, Daniel Martin, a dezvăluit că ea își alege ținutele pentru majoritatea evenimentelor: „Ea nu are un stilist. Tot ce poartă, ea își alege. Este incredibil că poate să facă așa ceva.”

„Am fost cu ea luna trecută, avea un eveniment public. Eu și Harry stăteam cu cățelușii, iar ea își picta unghiile. Își aplică singură și machiajul, nunta a fost o excepție. Se îmbracă singură, stilizează ținutele singură.”, a adăugat acesta.

Blake Lively

Fie că își schimbă look-urile de șapte ori pe zi, fie că apare într-o rochie couture, Blake a demonstrat de fiecare dată că este una dintre cele mai bine îmbrăcate staruri de la Hollywood. Și toate acestea fără un stilist!

„Ador moda și este un mod de a fi creativă. Cea mai grea parte este în a merge la toate prezentările de modă și a îți lua toate piesele ce îți plac. Am un asistent ce mă ajută cu privire la acestea. Dar am o relație bună cu designerii.”, a zis ea pentru WWD.

Diane Kruger

Una dintre cele mai stylish femei de la Hollywood, Diane Kruger, a vorbit de multe ori despre faptul că nu lucrează cu un stilist.

„Pentru evenimentele de pe covorul roșu, împrumut rochii de la designeri pentru că este mai ușor. Doar o dai înapoi, nu trebuie să mergi la cumpărături.”, a povestit aceasta.

Kate Moss

Deși nu a confirmat aceste speculații, stilista Sasha Charnin a declarat pentru publicația Fashionista în 2011 că Moss se îmbracă singură atunci când merge la evenimente: „Blake nu lucrează cu nimeni. Sienna Miller, Diane Kruger, Kate Moss, ele au idei specifice atunci când vine vorba de cum ar trebui să arăte și cum ar trebui să aibă stilul.”

Sienna Miller

Charnin a menționat atât vedetele menționate mai sus, cât și Sienna Miller, nu lucrează cu un stilist, dar în prezent, vedeta apelează la stilista Kate Young ocazional.

Olivia Munn

Deși mai colaborează cu Micaela Erlanger din când în când, Olivia a explicat tare și răspicat de ce a luat decizia de a își alege singură look-urile. „Nu știu să mă îmbrac, dar singurul motiv pentru care nu lucrez cu un stilist este pentru că dacă urmează să cad, mai bine îmi asum eu vina.”, spunea ea pentru People.

Emmy Rossum

Emmy adoră moda mult prea mult pentru a se baza pe un stilist atunci când vine vorba de evenimente. „Ador moda. Nu, doar ador să mă joc cu hainele, cred că este amuzant. Le dau eu mail designerilor și ridic ce îmi trimit.”, a explicat ea pentru The Huffington Post.

Rachel Bilson

Rachel nu are nevoie de un stilist pentru a arăta bine pe covorul roșu. „Mă îmbrac singură. Sunt cunoscută pentru faptul că mi-am pus un colier în păr. Despre asta este moda, este vorba despre distracție și despre a experimenta. Ori îți place, ori nu, iar mie îmi place.”, spunea ea în 2010 pentru Vogue Us.