Living

Celebrități ce nu vor să se căsătorească

iulia.statie
March 28, 2020 14:57 PM

Pentru unele persoane, căsătoria este idealul la care poate să ajungă un cuplu. Totuși, alții preferă conexiuni romantice simple, ce nu sunt încadrate de un certificat.

Pe aceeasi temaAlexia Eram și Mario Fresh, planuri de căsătorie? „Amândoi am vrea copii. Cred că doi copii”

Mai multe celebrități au motivele lor pentru care nu preferă să se căsătorească. Poate preferă viața single, sau deja și-au dat seama că relațiile lor funcționează perfect așa cum sunt.

Altele și-au schimbat perspectiva asupra mariajului în ultimii ani, preferând să înlocuiască viața single cu fericirea ‚până la adânci bătrâneți’.

Charlize Theron

Deși a fost logodită cu actorul Sean Penn între 2014 și 2015, Theron a admis că niciodată nu și-a dorit să se căsătorească, șocând pe toată lumea. Într-un interviu cu Glamour, starul a explicat toate motivele pentru care a luat această decizie. „Nu am fost într-o relație pentru o perioadă lungă. Nu am vrut să mă căsătoresc. Acestea sunt lucruri grele pentru mine, pentru că nu reprezintă adevărul.”, a zis aceasta.

Eva Mendes

Mendes are o relație de lungă durată, extrem de discretă, cu Ryan Gosling, iar cei doi au împreună doi copii. Mai mult, aceștia niciodată nu au fost căsătoriți. „Ador ideea de uniune, este extrem de frumoasă. Dar totuși, este foarte demodată. Cred că este foarte sexy să fii cu cineva atunci când ai 50 de ani sau 60 și să îl prezinți ca fiind iubitul tău.”, a zis aceasta pentru Chelsea Lately.

Kylie Minogue

Minogue este un alt star ce a admis că mariajul nu este pentru ea. În 2018, într-un interviu cu Red Magazine, ea a admis că nu vrea să se căsătorească. „Niciodată nu am crezut că o să mă căsătoresc. A fi logodită este un experiment, pentru că niciodată nu am avut viziunea de a mă căsători.”, a zis ea.

Deși actrița a fost logodită cu actorul Joshua Sasse între 2016 și 2017, nu și-a schimbat gândirea: „Nu mă abat de la plan. Mariajul nu este pentru mine.”

Kourtney Kardashian

Deși are 3 copii împreună cu fostul ei iubit, Scott Disick, Kourt i-a refuzat cererea în căsătorie în 2011. Mai mult, ea a recunoscut că este fericită și fără a fi căsătorită și se axează pe creșterea celor trei micuți, Mason, Penelope și Reign.

Kristin Davis

Deși personajul ei din Sex and the City, Charlotte York, s-a convertit la iudaism pentru a se căsători cu bărbatul viselor sale, în viața de zi cu zi, actrița nu crede că mariajul este potrivit pentru ea. „Niciodată nu am făcut parte din fetițele ce doreau să se căsătorească. Nu este ca și cum nu aș face-o, dar nu văd acest lucru esențial pentru a fi fericită. Sunt mulțumită cu singurătatea acum.”, a zis ea într-un interviu cu TV.

Winona Ryder

Starul anilor ’90 și vedeta din Stranger Things, Winona, este într-o relație de 8 ani cu Scott MacKinlay, însă evită mariajul. „Mai bine nu m-aș căsători niciodată decât să divorțez. Nu cred că este ceva rău în legătură cu divorțul, însă nu aș face acest lucru. Când părinții tăi sunt îndrăgostiți de 45 de ani, așteptările tale sunt foarte sus.”, a povestit ea pentru publicația Porter. O altă relație de-a actriței ce a intrat în istorie a fost cea cu Johnny Depp.