Living

Celebrități ce și-au făcut tatuaje mari

iulia.statie
June 16, 2020 17:25 PM

Actorii, cântăreții și celebritățile în general stau departe de tatuajele mari.

Pe aceeasi temaLady Gaga și-a făcut un nou tatuaj, inspirat de filmul ”A star is born”

Nu doar că sunt greu de acoperit, dar acestea și schimbă total imaginea publică a unei vedete. De obicei, celebritățile aleg tatuajele mici în defavoarea celor mari. Totuși, uneori, câteva dintre numele mari din industrii aleg să își înfrumusețeze corpul.

De la colecția uriașă de tatuaje cu trandafiri a lui Cheryl Cole la tatuajul de pe spate a lui Scarlett Johansson, sunt câteva staruri ce își înfrumusețează corpul și sunt mândre de tatuajele lor!

Scarlett Johansson

Surprinzător, actrița are un tatuaj uriaș pe spate în care apare o combinație de trandafiri dar și un miel. Mai mult, aceasta are și o pasăre tatuată pe coaste. Dacă nu și le-ar arăta la evenimentele de pe covorul roșu, niciodată nu am cunoaște pasiunea sa pentru tatuaje.

Cheryl Cole

Vedeta are patru trandafiri tatuați pe spate, obținând așa un ‚accesoriu’ statement.

Angelina Jolie

Suntem obișnuiți cu tatuajele de pe spate și de pe mâini ale Angelinei, dar multă lume uită că aceasta mai are tatuat un tigru masiv pe spate.

Halle Berry

Într-o poză glamuroasă dintr-un shooting creat în propria bucătărie, Halle Berry a dezvăluit că are pe coloană tatuată o ramură plină de frunze.

Rihanna

Tatuajul Rihannei inspirat din cultura egipteană mereu este o surpriză, deși, acum a început să îl arăte mai des, mulțumită brand-ului său de lenjerie.

Harry Styles

Harry este inversul Rihannei! Deși își arăta piesa destul de des în trecut, acum putem să ne bucurăm doar de câteva fotografii vechi cu acest tatuaj.

Miley Cyrus

Majoritatea tatuajelor lui Miley sunt destul de mici, însă, acest dream-catcher tatuat pe coastele ei este destul de vizibil.

Demi Lovato

Lovato și-a tatuat acest cap de leu ce îi acoperă aproape toată mâna, iar tatuajul său seamănă cu acela pe care îl are și Cara Delevingne pe deget.