Beauty

Celebrități ce și-au schimbat total look-ul în carantină

iulia.statie
July 24, 2020 18:00 PM

Ținând cont că saloanele au fost închise o lungă perioadă de timp, celebritățile și-au schimbat complet look-ul, unele acasă, altele imediat ce au putut beneficia de ajutorul unui stilist, dar este clar că acestea au simțit nevoia de o nouă coafură.

Pe aceeasi tema19 momente memorabile în moda anului 2019! Ce vedete au marcat anul cu apariţiile lor!

Ba chiar, în ultima vreme, vedem din ce în ce mai multe look-uri, celebritățile optând pentru culori tari, sau chiar o naturalețe aparte, blondele devenind brunete și lista poate continua. Ah, a uitat cineva de breton?

Meghan Markle

Ducesa a ținut de curând un discurs extrem de puternic, dar lumea nu a fost absorbită doar de cuvintele sale. Părul lui Meghan a crescut foarte mult, iar aceasta a uitat de buclele pe care le adora în trecut, părul ei fiind extrem de drept.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este cunoscută pentru faptul că niciodată nu are aceeași coafură pentru mult timp, însă, look-urile sale extrem de naturale din ultima vreme arată extrem de bine.

 

View this post on Instagram

 

morning💙💙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Emily Ratajkowski

Poate una dintre cele mai șocante transformări, fotografiile cu Emily au făcut înconjurul internetului atunci când aceasta a decis să renunțe la șuvițele închise la culoare și să se vopsească blondă.

 

View this post on Instagram

 

Day 1 as a blondie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Bella Hadid

Bella a ignorat advertismentul de a nu își face breton în timpul izolării, însă, cumva, aceasta arată extrem de bine cu noul look.

 

View this post on Instagram

 

Me as seen by @ethanjamesgreen @patti_wilson 4 @helmutlang 2020 🖤

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Kim Kardashian

Nici Kim Kardashian nu a putut să se abțină din a face o schimbare. Cunoscută pentru părul ei lung și închis la culoare, ea și-a dorit o culoare mult mai statement de data aceasta, vedeta de reality show vopsindu-se roșcată.

 

View this post on Instagram

 

SKIMS BODY — launching in 4 colors and in sizes XXS – 4X tomorrow, Tuesday July 14 at 9AM PT / 12PM ET exclusively at SKIMS.COM. Join the waitlist now to receive early access to shop. Photo: @indiana420bitch

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dua Lipa

Dua Lipa este vedeta ce ne-a făcut să ne gândim de două ori atunci când vrem să ne vopsim rădăcinile. Aceasta și-a vopsit părul într-o nuanță vibrantă, bineînțeles, lăsându-și rădăcinile naturale.

 

View this post on Instagram

 

The brighter the hair the closer to god

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Khloe Kardashian

Khloe a decis să uite de părul blond și să se îndrepte spre nuanțe mult mai calde, naturale, ce îi complimentează trăsăturile.

Kaia Gerber

Acest trend al schimbărilor de look nu a ocolit-o nici pe fiica faimoasei Cindy Crawford. Kaia a optat pentru șuvițe mult mai deschise la culoare față ce ne-a prezentat până acum, alegând un look perfect de vară.

 

View this post on Instagram

 

almost forgot about jeans

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on