Beauty

Celebrități ce sunt împotriva operațiilor estetice

iulia.statie
June 2, 2020 11:45 AM

Pink, Kate Winslet și alte vedete au explicat de ce au refuzat operațiile estetice, atât de în vogă la Hollywood.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Pink

Artista le-a explicat fanilor de pe Twitter despre cum a început să observe semnele îmbătrânirii și despre cum încearcă să se iubească așa cum este.

„Îmbătrânești. Se văd ridurile, mai ales când zâmbești. Nasul devine mai mare. Arăți și te simți ciudat în timp ce te obișnuiești cu această realitate. Dar nasul tău arată ca și al copiilor, ridurile sunt de la râs și da, ai ales să fumezi.”, a scris aceasta.

„Câteodată te gândești să îți modifici chipul, dar uneori vezi un show unde o persoană nu își mișcă fața. Nu pot trece peste așa ceva.”, a continuat artista, potrivit People.

Halle Berry

Actrița a recunoscut că în domeniul său lumea pune multă presiune pentru a arăta perfect și a apela la operațiile estetice. „Când vezi că toată lumea o face, ai momente în care te gândești că pentru a rămâne în industrie trebuie să o faci. Nu pot să mint că aceste lucruri nu îmi trec prin minte, pentru că oricum toată lumea îmi sugerează să o fac.”, i-a zis aceasta lui Bobbi Brown pentru un interviu cu Yahoo!Beauty.

„Este ca și cum oamenii te obligă să o faci. Așa mă simt. Este natural să îmbătrânești, o să ni se întâmple tuturor. Vreau să arăt ca mine, chiar dacă sunt o versiune mai bătrână.”, a specificat aceasta.

Julia Roberts

„Este păcat că trăim într-o societate atât de panicată, unde femeile nu își oferă șansa să se vadă bătrâne. Vreau să văd cum arăt înainte de a corecta imperfecțiunile. Vreau ca copiii mei să vadă când sunt supărată sau fericită. Fața ta spune o poveste, nu ar trebui să fie una despre mersul la doctor.”, a zis actrița într-un interviu dat celor de la Elle.

„Mi-am asumat un risc în a nu apela la un facelift, ținând cont de standardele de la Hollywood.”, a continuat aceasta.

Kate Winslet

Actrița nu se intimidează atunci când vine vorba despre părerile sale împotriva modificărilor fizice. „Acest lucru este împotriva valorilor mele, împotriva educației oferite de părinți și ce consider eu că este frumos. Niciodată nu o să fac asta. Sunt actriță, nu vreau să îmi îngheț fața.”, le-a zis aceasta celor de la The Telegraph.

Meryl Streep

Meryl a decis să fie împotriva operațiilor estetice după ce a observat cât rău le-au făcut unor cunoscuți. „Când văd oameni așa, parcă se intrerupe orice comunicare cu ei. Este ca un steag în fața a ce trebuie să vezi, pentru un actor, este ca și cum porți un voal.”, le-a spus ea celor de la Vanity Fair.

„Nu ți-ar veni să crezi câți bărbați din această industrie își fac operații. Nu înțeleg. Ar trebui să te bucuri de faptul că îmbătrânești. Viața este prețioasă, după ce ai pierdut multe persoane îți dai seama că fiecare zi este un cadou.”, le-a explicat aceasta celor de la Good Housekeeping.