Living

Celebrități de peste 50 de ani ce arată spectaculos în costume de baie

iulia.statie
August 4, 2020 18:04 PM

Celebritățile faimoase de peste 50 de ani arată senzațional în costume de baie, sunt încrezătoare, frumoase și demonstrează că vârsta este doar un număr!

Pe aceeasi temaBeyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume! Cea mai nouă achiziție i-a costat 88 de milioane de dolari

Vedetele nu se tem să își posteze formele frumoase pe social media de câte ori au ocazia, transmițând un mesaj puternic cu privire la dragostea de sine și arătând că stilul de viață sănătos, combinat cu exerciții fizice, chiar face minuni!

Jennifer Lopez

Nu este un secret faptul că Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase celebrități din lume! Aceasta are un stil de viață sănătos și se menține în formă cu mult sport, după cum ne-a demonstrat la Super Bowl. Ea postează mereu fotografii pe Instagram în costum de baie și arată senzațional la 51!!! De ani.

Halle Berry

Superba actriță nu se teme din a le demonstra fanilor ce siluetă frumoasă are la vârsta de 53 de ani. Ba chiar, aceasta, postează multe fotografii cu ținute inedite, demonstrând că este mai îndrăgostită de viață ca niciodată.

Elizabeth Hurley

La vârsta de 55 de ani, Elizabeth nu se desparte de costumul de baie, ceea ce nu ne surprinde, pentru că puțini oameni arată la fel de bine ca și ea în această piesă. Vedeta a recunoscut că face sport în fiecare zi pentru a se menține în formă.

Sharon Stone

La 62 de ani, frumoasa actrită a dezvăluit că merge la sală de patru sau cinci ori pe săptămână și niciodată nu a arătat mai bine ca acum.

Elle Macpherson

Superba vedetă în vârstă de 56 de ani era cunoscută pentru silueta ei impecabilă în anii 1980, iar astăzi nimic nu s-a schimbat. Aceasta are grijă să ducă un stil de viață sănătos și are o dietă bazată pe fructe și legume pentru a se menține în formă și a avea grijă de pielea ei.

Heather Graham

La 50 de ani, Heather adoră costumele de baie, așa că apare pe plajă ori de câte ori are ocazia. Care este secretul? Vedeta practică yoga, de care recunoaște că este obsedată.