Living

Celebritățile au împodobit bradul! Cum se pregătesc pentru Crăciun

iulia.statie
December 23, 2020 14:50 PM

Sărbătorile sunt la fel pentru toată lumea! Fie că sunt oameni obișnuiți sau celebrități, toți adoră să împodobească bradul. Atunci când vine vorba despre starurile noastre preferate, acestea s-au întrecut pe sine și în acest an, simțind din plin spiritul sărbătorilor.

Pe aceeasi temaCâți bani ar lua Meghan Markle după divorț

Pentru a le dezvălui fanilor cum se pregătesc pentru Crăciun, vedetele au postat câteva fotografii în care au dezvăluit bradul frumos decorat. Chiar dacă a fost un an plin de schimbări și toată lumea se bucură pentru că a ajuns la final, acestea au privit partea plină a paharului și nu s-au lăsat influențate de sentimentele negative.

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Nu știm la ce să ne uităm prima oară, la bradul frumos decorat sau la Priyanka Chopra și Nick Jonas, ce formează un cuplu superb. Nu putem să nu remarcăm cât de frumoasă este această fotografie, în care ei apar relaxați, alături de patrupedul ce îi însoțește.

Elsa Pataky

Actrița a demonstrat că are câteva trucuri atunci când vine vorba de a ajunge în anumite locuri. Cât despre brad, cu siguranță ne place ideea de a merge pe ceva clasic, decorând totul alături de cei dragi ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

Hilary Duff

Mereu de sărbători ne bucurăm să îi vedem pe micuții vedetelor, ținuți de obicei departe de camere în restul anului. De data aceasta, Hilary Duff a apărut alături de fiul ei, Luca, iar în spate putem observa un decor superb, fără să mai menționăm de bunătățile de pe masă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Kourtney Kardashian

Dacă există un motiv pentru a face un decor spectaculos, atunci familia Kardashian se bucură din plin de oricare ar fi el! Kourtney Kardashian a dus totul la un alt nivel și chiar s-a și aranjat pentru a intra în spiritul sărbătorilor.

David și Victoria Beckham

Victoria, așa cum ne-a obișnuit, a postat mai multe fotografii atât cu decorul superb, cât și cu familia ei, însă una ne-a atras atenția în mod special. Se pare că David a decis să se protejeze cu o mască perfectă pentru pentru spiritul sărbătorilor, iar în spate putem observa și bradul decorat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Urmărește galeria foto pentru mai multe vedete!