Fashion

Celebritățile care au devenit fashion designeri! Beyoncé și Rihanna au cel mai mare succes

andreea voicu
August 1, 2019 15:13 PM

În ultimii ani, celebritățile și-au încercat norocul în modă, iar unele chiar au devenit fashion designeri de succes. Deși în trecut artistele nu au cunoscut așa de mult faima cu articolele vestimentare create de ele, iată că acum piața modei a explodat.

Pe aceeasi temaCe părere are Anna Wintour despre Fenty, noul brand lansat de Rihanna

Celebritățile care au devenit fashion designeri! Beyoncé și Rihanna au cel mai mare succes

Vă mai amintiți de casa de modă a lui Mandy Moore? S-a lansat în 2005, însă s-a închis destul de rapid, pentru că nimeni nu voia să îi cumpere hainele.

Apoi, doi ani mai târziu, vedeta tv a lansat colecția ‘Heidiwood’, care consta în pantaloni scurți și topuri cu animal print. De asemenea, ea a renunțat și la linia de îmbrăcăminte medicală, inspirată din rolul ei în filmul ‘Anatomia lui Grey’. A fost atât de groaznică, încât a fost scoasă de pe piață în mai puțin de 30 de zile. 

Azi, în 2019, celebritățile se întrec în a lansa colecții care mai de care mai interesante. Și surpriză, hainele create de ele sunt la mare căutare.

Rihanna și Beyoncé au cel mai mare succes. În ultimele  luni, Beyoncé a crescut traficul către platformele și site-urile de socializare Adidas cu 31%, datorită parteneriatului său cu brandul, și nu este exclus ca pe viitor să devină director executiv al brandului. 

Beyoncé colaborează cu Adidas

Artista a primit propunerea să își relanseze propria sa marcă, Ivy Park, cu sprijinul Adidas. Astfel, brandul a urcat pe locul 16 în Lyst Index, un clasament al mărcilor de modă de top, în creștere de la locul 19 în 2018. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Între timp, Fenty Maison, brandul Rihanna, creat în conglomeratul de lux LVMH, a generat 7 milioane de impresii în social media, în prima lună, și cuprinde peste 5.000 de articole vestimentare. 

Și marca Yeezy a lui Kanye West se află în topul celor de laIndex, clasându-se pe locul 19. Cei mai recenți adidași reflectorizanți ai săi s-au vândut în câteva minute. 

Desigur, designerii de modă tradiționali au încă un rol important în acest joc. Gucci se află în primele două poziții pe Index Lyst de câțiva ani. Cele mai mari merite sunt în mare parte, regizorului creativ Alessandro Michele, care a creat o estetică nouă pentru brand.

Virgil Abloh Off-White se află pe locul 2 în acest clasament, datorită modului său unic și minimalist de modă. 

Înainte de a-și lansa brandurile, vedetele au petrecut ani întregi explorând diverse piese vestimentare. Rihanna, de exemplu, a fost întotdeauna atrasă de modă. Primele haine create de ea au fost tricouri casual cu eșarfe și blugii rupți. Creațiile ei au „un fel de bogăție etnografică și profunzime creativă.

Sursa: fastcompany.com

 

View this post on Instagram

 

??? @fenty #NYC

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on