Fashion

Ce au purtat celebritățile în penultima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 25, 2019 09:43 AM

Ne apropiem cu pași repezi de finalul Festivalului de Film de la Cannes 2019! Ieri seară, 24 mai, așa cum, de altfel, ne-am obișnuit, covorul roșu a reunit câteva dintre cele mai frumoase ținute, creații ale marilor case de modă.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile în a șasea seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Seara trecută a inclus un „rendez-vous” cu celebrul Sylvester Stallone, precum și premierele filmelor „It Must Be Heaven” și „Sibyl”. În cadrul evenimentului, Sylvester Stallone, actorul din spatele personajelor Rocky și Rambo, a fost primit în aplauze furtunoase.

Citește și: Gala amfAR – cel mai așteptat covor roșu de la Cannes 2019

Cu o carieră de peste 40 de ani, actorul a prezentat imagini din cel mai recent film al său, „Rambo V: Last Blood”, ultima peliculă din faimoasa serie. Producția va avea premiera în toamna acestui an. Interviul serii trecute a fost moderat de jurnalistul Didier Allouch.

Ce au purtat celebritățile în penultima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Pelicula „It Must Be Heaven”, scrisă și regizată de Elia Suleiman, are în rolurile principale actorii Gael García Bernal, Ali Suliman și Elia Suleiman. Comedia urmărește aventura unui bărbat care părăsește Palestina din dorința unui viitor mai bun. Pe parcurs însă, acesta reîntâlnește aceleași dificultăți și în alte colțuri ale lumii.

Citește și: Willow Smith a purtat o ținută Seen Users la premiera filmului „Aladdin”

Comedia dramatică „Sibyl”, scrisă și regizată de Justine Triet, îi are în rolurile principale pe Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos și Gaspard Ulliel. Acțiunea se învârte în jurul lui Sibyl, o psihoterapeută care se întoarce la prima ei pasiune, scrisul.

Citește și: Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Fascinată până la granița cu obsesia, Sibyl devine foarte implicată în viața uneia dintre paciente. Margot, o tânără actriță, devinea singura sursă de inspirație pentru opera sa.

La evenimentele serii trecute, prezente au fost modelele Elsa Hosk și Olivia Culpo, iar printre aparițiile noastre preferate s-au numărat și Milla Jovovich și Shanina Shaik.

Imagini în GALERIA FOTO!