Fashion

Ce au purtat celebritățile la premiera internațională „Avengers: Endgame”

adelina.duinea
April 23, 2019 12:19 PM

Așa cum, de altfel, ne-au obișnuit, celebritățile de pe covorul roșu al premierei „Avengers: Endgame” s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Astfel, prețioasele rochii au fost inteligent și armonios mixate cu accesorii cât mai delicate.

Ce au purtat celebritățile la premiera internațională „Avengers: Endgame”

Seara trecută (22.04.2019), tinerele actrițe și artiste și-au făcut apariția pe covorul roșu al premierei purtând rochii create de branduri renumite la nivel internațional.

Citește și: Ce ţinută a purtat Kate Middleton la slujba Paştelui Catolic

În timp ce unele dintre ele au optat pentru ținute create special pentru evenimentul serii trecute, altele au ales rochii din cele mai recente colecții ale marilor designeri vestimentari.

Iată câteva dintre ținutele noastre preferate:

Elsa Pataky la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie albă, lungă, cu un decolteu adânc și spatele gol.
Elsa Pataky la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie albă, lungă, cu un decolteu adânc și spatele gol.

 

Brie Larson la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie lungă, lila, confecționată din satin, creație Celine.
Brie Larson, la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”. Actrița a purtat o rochie lungă, lila, confecționată din satin, creație Celine.

 

Elizabeth Olsen la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie lungă, cu un decolteu adânc în V, de culoare verde-smarald, creație Alexandre Vauthier.
Elizabeth Olsen, la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”. Actrița a purtata o rochie lungă, cu un decolteu adânc în V, de culoare verde-smarald, creație Alexandre Vauthier, colecția toamnă-iarnă 2019.

 

Gwyneth Paltrow la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie mini, neagră, cu mâneci, creație G Label.
Gwyneth Paltrow, la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”. Actrița a purtat o rochie mini, neagră, cu mâneci și un sacou de inspirație masculină, creație G Label.

 

Miley Cyrus la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie neagră, fără bretele, creație Yves Saint Laurent.
Miley Cyrus, la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”. Artista a purtat o rochie neagră, fără bretele, creație Yves Saint Laurent.

 

Natalie Portman la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”, într-o rochie neagră, lungă, creație Christian Dior.
Natalie Portman, la premiera internațională a filmului „Avengers: Endgame”. Actrița a purtat o rochie neagră, lungă, creație a brandului Christian Dior.

 

Scarlett Johansson la premiera internațională a filmului „Avengers Endgame”, într-o rochie strălucitoare, fără bretele, creație Versace.
Scarlett Johansson, la premiera internațională a filmului „Avengers Endgame”. Actrița a purtat o rochie strălucitoare, fără bretele, creație Versace.