Fashion

Celebritățile se pot îmbrăca la premiile Emmy în...pijamale!

iulia.statie
August 1, 2020 17:05 PM

Petrecerile, evenimentele și decernările de premii vor arăta puțin diferit acum ținând cont de măsurile luate din cauza pandemiei. Oficialii premiilor Emmy tocmai au anunțat că vor schimba dress code-ul ce conținea rochii de gală și costume cu o temă neobișnuită, anume petrecere în pijamale.

Pe aceeasi temaBen Stiller și Christine Taylor s-au împăcat după ce au anunțat că divorțează. Au venit împreună la Premiile Emmy

Cum se vor îmbrăca anul acesta celebritățile

Săptămâna aceasta, Variety a dezvăluit că decernarea de premii va avea loc virtual, iar celebritățile vor putea uita de creațiile extravagante și vor putea purta pijamale semnate de designer. „Așa cum probabil v-ați dat seama, nu o să vă rugăm să veniți la teatrul Microsoft din LA pe 20 septembrie. În acest an, o să fie cea mai mare noapte din televiziune..și o să venim noi la voi!”, se arată în scrisoarea trimisă de producătorii evenimentului și gazda show-ului, Jimmy Kimmel.

Totuși, în scrisoare aceștia îi roagă pe participanți să respecte tema informală, dar, să își dea silința alegându-și ținuta neobișnuită. „Veniți așa cum sunteți, dar să faceți un efort.”

Ce surprize vom avea de la acest eveniment

Acest lucru înseamnă că celebritățile pot purta în acest an ce își doresc, de la pijamalele pe care le poartă în casă la ținute glamuroase pe care le pot prezenta doar în fața ecranului. Este clar, această relaxare ne va aduce multe surprize, căci niciodată nu știm ce ne pot propune celebritățile noastre favorite. Unele pot decide să fie extra și să își decoreze atât casa, cât și să vină cu outfit-uri pompoase, iar altele s-ar putea să ne facă să ne dorim să purtăm pijamale în moda streetstyle.

Mai mult, organizatorii au rugat participanții să arăte fabulos și să își producă propriul moment unic la televizor, așa că Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, pregătiți o pereche de pantaloni de pijama semnați de designer! Ah, să nu uităm, cum Margot Robbie a dezvăluit că nu se poate despărți de jucăria ei de pluș, poate ne va prezenta un look de casă inspirat din copilărie.