Fashion

Celine, campanie spectaculoasă pentru Iarna 2019

nicoleta.ispasescu
May 13, 2019 20:00 PM

Prima parte a campaniei Celine Iarnă 2019 a fost dezvăluită săptămâna trecută prezentând abordarea minimalistă a directorului de creație, Heidi Slimane.

Imaginile, filmate de Slimane ilustrează o parte mai relaxată a brandului. Aceasta surprind aerul burghez francez care a fost evident în întreaga colecție Celine Fall / Winter 2019.

La fel ca în prezentarea de modă, campania se concentrează pe separări, cu opțiuni extrem de purtabile pentru utilizarea zilnică.

Spre deosebire de viziunea anterioară, plină de glam, a campaniei de Vară 2019, campania de Iarnă 2019 este inspirată de sensul realității și al relativității.

Celine, campanie spectaculoasă pentru Iarna 2019

Estetica fină a lui Slimane este încă evidentă în imaginile de campanie ale modelelor Marland și Adrien, care sunt singurul punct de interes al fiecărui cadru, pe lângă haine, desigur.

În plus, față de imaginile de ansamblu ale campaniei, există și câteva close-up-uri, care evidențiază accesoriile și bijuteriile Celine.

Una dintre fotografii înfățișează modelul purtând doar un colier împodobit cu steluțe.

În Galeria Foto puteți vedea fotografiile campaniei Celine Iarna 2019.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

WINTER 19 PART 1 MARLAND ET ADRIEN ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PHOTOGRAPHED IN PARIS JANUARY 2019 SOUNDTRACK SHITKID: “YOOOUUU” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #CELINEBYHEDISLIMANE

O postare distribuită de CELINE (@celine) pe