Fashion

Céline Dion a răspuns criticilor aduse siluetei sale: „Lăsați-mă în pace”

ioana pana
February 5, 2019 11:13 AM

Ca urmare a aparițiilor sale extravagante din cadrul Paris Fashion Week, Céline Dion a fost victima unor critici severe din partea internauților.

Motivul? Silueta “exagerat” de slabă a artistei.

“Nu am văzut-o niciodată atât de slabă”, “Te rog, mănâncă un burger”, “Nu arăți deloc bine” sunt câteva dintre comentariile dure la adresa lui Céline.

Céline Dion a răspuns criticilor aduse siluetei sale: „Lăsați-mă în pace”

Răspunsul său a fost unul scurt, ferm și la obiect: “Dacă nu îți place ce vezi, nu te deranja. Nu-mi face poze. Lasă-mă în pace” a declarat artista într-un interviu pentru o publicație din Marea Britanie. Céline a menționat, de asemenea, că după moartea soțului său în 2016, a început să simtă nevoia unei aluri mai feminine, mai puternice, din acest motiv continuă să aleagă pentru evenimentele la care prticipă ținute din ce în ce mai excentrice.

#celinedion x #maisonmargiela #sydneylopez @p.e.p.e.munoz @dee_termined_girl

A post shared by sydneylopez (@sydneylopez) on

時尚席媽 @celinedion 在巴黎高訂時裝周每每出場都讓人驚艷,每天都有不一樣的美衣和粉絲見面,布布整理了一下,最喜歡她穿 @maisonvalentino 2018秋冬高訂這套米色斗篷,非常內斂高雅。 紅色 @oscardelarenta 2018秋冬紅色紗料大衣配上黑色洋裝很亮眼、 @alexandrevauthier 2018春夏兩套高訂給了她聯絡性感與前衛摩登的個性; @dodobaror 的粉紅色洋裝第一眼我還以為是Carrie Bradshaw來了,時髦又有一點復古潮流的用色、 @maisonmargiela 2018秋冬的黃色相當街頭! @batshevadress 2019早秋的搭配就是時髦貴太太的組合,最後 @ronaldvanderkemp 2018春夏高訂的灰色褲裝有著銳利有力道的肩線,俐落的線條與剪裁,好個前衛女強人fu❤️ 你最喜歡哪一套呢? #celinedion #valentino #oscardelarenta #alexandrevauthier #rvdk #ronaldvanderkemp #maisonmargiela #batsheva #dodobaror

A post shared by Mr. 布雷蕭 (@mrbuleishaw) on

În cadrul Paris Fashion Week, Céline a reușit o apariție memorabilă: îmbrăcată într-o salopetă neagră Alexandre Vauthier, al cărui preț ajunge la 2300£, cântăreața a fost o combinație între Lady Gaga și Cruella de Vil… în sensul bun!