Fashion

Celine Dion a surprins prin apariția sa. A purtat 2 pantofi diferiți

Verdict.ro
July 1, 2019 15:08 PM

Acest fashion icon nu se poate opri și nu se va opri cu aparițiile sale surprinzătoare.

Pe aceeasi temaCeline Dion, în prag de a-şi pierde toată averea! Ce se întâmplă cu celebra artistă

Când Carrie Bradshaw a purtat 2 sandale Christian Louboutin diferite, una roz, una turcoaz, într-un episod din Sex and the City, femeile din întreaga lume i-au admirat lookul stylish și curajos, dar n-au avut curajul să-l adopte niciodată.

Asta până când rivala lui Carie în materie de fashion a fost văzută pe străzile din Paris purtând doi pantofi Jimmy Choo diferiți.Duminică, Celine Dion a fost văzută părăsind hotelul din Paris într-o ținută extrem de fashion la care a asortat 2 pantofi de zi Jimmy Choo diferiți. În piciorul drept, cântăreaa avea un pantof de un galben fosforescent, cu toc stiletto și vârf ascuțit alb, iar în stânga un pantof alb-argintiu cu detalii negre și toc stiletto galben.

Celine Dion a surprins prin apariția sa. A purtat 2 pantofi diferiți

Trio-ul de culori compus de Celine Dion în combinație de blazer-fusta a fost de mare efect. Fashion icon-ul și-a strâns părul într-un coc, iar cerceii din perle au ieșit în evidență. În ultima săptămână, Celine e în mare formă și compune ținute foarte stilate una după alta.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani. 

Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016. S-a vorbit mult că Céline şi-a regăsit fericirea în braţele spaniolului Pepe Munoz, de 34 de ani, după ce au apărut împreună în mai multe rânduri.

Dansatorul spaniol Pepe Munoz (34 de ani) a decis să pună punct relației, în timp ce cântăreața se află în Australia, în cadrul unui nou turneu mondial.

Deşi cei doi au suţinut mereu că între ei nu era decât o prietenie, sora cântăreţei, Claudette, i-a dat de gol. Ea a spus că Céline se simţea fericită alături de Pepe. Din păcate, relaţia nu a durat decât un an. Anul trecut, în iulie, a apărut ştirea că Céline Dion trăia pentru prima oară bucuriile dragostei după pierderea soţului alături de Pepe.

Celine Dion a avut o singură relație după moartea soțului, cea cu Pepe Munoz. I-a legat pasiunea pentru modă și stransa colaborare dintre ei. Relația a făcut-o fericită pe artista aproximativ un an, imagini cu ea râzând la brațul frumosului dansator au devenit virale pe Internet.