News

Celine Dion a transmis primul mesaj după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

maria.apostol
March 27, 2022 12:29 PM

După mai multe luni de absență în spațiul public, Celine Dion a transmis primul mesaj prin care a anunțat că este într-o perioadă de recuperare medicală. 

Cântăreața nu a dezvăluit detalii despre starea ei, cu excepția faptului că nu a putut să cânte. Celine a publicat, totuși, pe Instagram, un mesaj emoționant despre viață într-un videoclip din culise pentru melodia ei de succes ”A New Day Has Come”.

În clip, cântăreața a explicat semnificația din spatele versurilor.

Încercăm să surprindem dragostea în întreaga lume. Cred că, cu ceea ce s-a întâmplat în lume, oamenii își dau seama cât de prețioasă este viața și, uneori, trebuie doar să mergi în jos pentru a reveni din nou acolo unde ți-a fost bine. Dar încercăm să surprindem dragostea și spiritul unor oameni diferiți, stări diferite și ceea ce văd aici în seara asta este cu siguranță fericire și lucruri adevărate”.

Echipa ei a recunoscut că semnificația melodiei este și astăzi la fel de puternică.

Încă un clip din culise! Aruncă o privire la realizarea videoclipului oficial pentru #ANewDayHasCome. 20 de ani mai târziu, semnificația melodiei încă rezonează la fel de puternic ca întotdeauna! – Echipa Celine”, a fost mesajul transmis de staff-ul cântăreței, potrivit Hello Magazine.

De ce boală suferă Celine Dion

Un apropiat al artistei a dezvăluit câteva dintre simptomele bolii ascunse de care suferă Celine Dion.

Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc. Ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut„, a declarat recent unul din membrii familiei artistei, pentru revista „Here”.

Claudette Dion, sora lui Celine Dion, a încercat să-i liniștească pe fani, după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată, motiv pentru care ea a dezvăluit că artista s-a mutat într-o casă nouă, în partea de Vest a Las Vegasului.