News

Celine Dion i-a adus un omagiu fostului ei soț pe scena din Las Vegas

andreea voicu
June 10, 2019 13:10 PM

Celine Dion încă suferă dupa soțul ei, Rene Angelil. Solista, în vârstă de 51 de ani, a susținut un concert extraordinar în sala Collosseum din incinta Caesar Palace din Las Vegas duminică, 9 iunie.

Pe aceeasi temaIubitul lui Celine Dion este cu 16 mai tânăr decât artista! Cum arată cântăreața la brațul tânărului

Show-ul a fost unul cu totul special, iar artista i-a adus un omagiu emoționant fostului partener în fața a peste 4.000 de persoane. Însoţită de cei trei copii ai săi, Rene Charles, 18 ani, Nelson şi Eddy, ambii de opt ani, Celine Dion a lăcrimat și a vorbit cu emoție despre cel care i-a fost manager, cel mai bun prieten, dar şi partener de viată, Rene Angelil. Pe ecranul amplasat pe scenă rula un colaj de fotografii cu fostul ei soț.

Celine Dion i-a adus un omagiu fostului ei soț pe scena din Las Vegas

Celine Dion a încheiat astfel seria de de 1.140 de concerte pe care le-a susținut în cele două decenii la evenimentele organizate la Caesar Palace.

Artista a marcat sfârșitul contractului prin susținerea unui ultim concert, în cadrul căreia a interpretat melodiile sale arhicunoscute. Cântăreața a mărturisit că fără Rene visul ei nu ar fi ajuns niciodată atât de departe.

Rene Angelil a încetat din viaţă în luna ianuarie 2016, în urma unei lupte dure cancerul de gât, la vârsta de 73 de ani.

‘Sunt mândră şi emoţionată profund de ceea ce am reuşit să realizam la Caesar Palace. Povestea a început în urmă cu 16 ani, atunci când eu şi Rene am împărţit acelaşi vis.

Întreaga experienţă de aici a jucat un rol esenţial în dezvoltarea carierei mele şi voi preţui aceste momente pe vecie. Sunt o mulţime de oameni cărora le sunt recunoscătoare, dar cea mai mare mulţumire se îndreaptă către fanii care ne-au oferit posbilitatea de a face ceea ce ne place cel mai mult’, a spus Celine Dion, notează Daily Mail. 

Celine Dion si Rene Angelil au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei. Au început o relație când artista avea 19 ani. S-au logodit în anul 1991. Angelil avea deja la activ două divorţuri şi trei copii.