News

Celine Dion, în prag de a-şi pierde toată averea! Ce se întâmplă cu celebra artistă

andreea voicu
February 26, 2019 15:29 PM

Celine Dion, în prag de a-şi pierde toată averea! Celebra artistă canadiană trece prin probleme financiare mari, care i-ar putea afecta imaginea.

Pe aceeasi temaCeline Dion și-a schimbat total stilul vestimentar. Ce haine poartă la 50 de ani

Cei care au reprezentat-o pe cântăreaţă ani la rând îi cer acum acesteia un comision 500 de milioane de dolari, în condiţiile în care averea lui Celine Dion este estimată la aproximativ 400 de milioane de dolari.

Celine Dion, în prag de a-şi pierde toată averea! Ce se întâmplă cu celebra artistă

Tot scandalul a început după ce foştii reprezentanţi i-au făcut plângere solistei, în legătură cu un contract pe care Celine Dion l-a semnat în 2017, la un an după moartea soţului său, Rene Angelil. Bărbatul s-a ocupat timp de 30 de ani de contractele artistei.

Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 milioane de dolari, rezultați din anii îndelungați de turnee și de un contract pe care ea l-a semnat în 2017”, se arată într-un document oficial făcut public.

Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenției în urma acestui acord”, se adaugă în text.

Compania care a reprezentat-o pe artistă face tot posibilul pentru a-şi recupera banii: ”Nu avem altă opțiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensației care ne este datorată. Firma face public totodată anunțul că nu o mai reprezintă pe Celine Dion”. 

Sursa: maybachmedia.com.