Beauty

Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

nicoleta.ispasescu
April 4, 2019 13:36 PM

La cei 51 de ani, Céline Dion, una dintre cele mai apreciate femei din lume, a fost desemnată noua imagine L’Oréal Paris.

Céline Dion este o artistă desăvârștiă, cu o voce impresionantă, care a vândut de-a lungul timpului peste 245 de milioane de albume.

Cariera ei, nu numai că a rezistat, dar de la începutul anilor  ’90, artista a înflorit.

Céline Dion se reinventează constant și a devenit un fashion icon în ultimii ani. Ba chiar a creat și o linie de haine pentru copii, Celinenununu.

Acum, la 51 de ani, celebra cântăreață a lansat primul ei contract de beauty. 

Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

L’Oréal Paris a anunțat colaborarea cu Céline Dion, care va fi imaginea brandului.

Prima campanie cu brandul va fi un spot publicitar TV pentru Excellence Hair Color, începând cu 22 Aprilie.

Céline Dion nu este străină de industria frumuseții. Ea a mai lansat o linie de parfumuri în 2003, însă această este prima colaborare cu un brand celebru de beauty.

„LOréal Paris este o companie cunoscută pentru sprijinul pe care îl acordă femeilor în călătoria lor pentru a-și împlini visurile, respectându-și propriile reguli și dorințe. Să o avem pe Céline Dion drept cea mai nouă membră a familiei LOréal Paris consolidează misiunea noastră de a ne alia cu femei puternice”, a declarat Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președintele LOréal Paris Global Brand.

Céline Dion a mărturisit că se simte măgulită și recunoscătoare de această colaborare, la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

„Nu m-aș fi așteptat niciodată la asta, cu atât mai puțin la 51 de ani. Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

„Sunt într-o etapă în viața mea în care sunt încântată să îmi folosesc vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți să se simtă frumoși, încrezători și să se iubească pe sine”, a mai declarat Céline Dion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L’Oréal Paris Hair Official (@lorealhair) pe