News

Cezar Ouatu a recunoscut că şi-a înşelat iubita! Cum încearcă să o recucerească

andreea voicu
March 13, 2019 15:42 PM

Cezar Ouatu ar face orice să o recucerească pe Andreea Vilău, după ce aceştia s-au despărţit imediat la întoarcerea dintr-o vacanţă de vis.

Pe aceeasi temaCezar Ouatu nu-şi revine după despărţirea de iubita lui, Andreea Vilău

Şi cum căile domnului sunt încurcate, mai ales în dragoste, aşa a şi fost. După o pauză de câteva săptămâni, Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat. Sau cel puţin aşa dă de înţeles solistul. El a postat de Ziua Femeii o imagine cu ei doi, alături de un mesaj romantic pentru iubita sa.

Cezar Ouatu a recunoscut că şi-a înşelat iubita!

”Pentru ca iubesc … A iubi uneori înseamnă poate a suferi și cum mulți fug de suferinta putini stiu sa iubească … țineți minte!”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram. 

Cezar Ouatu a sperat tot timpul la o împăcare şi a făcut tot posibilul să o readucă înapoi pe frumoasa blondindă , mai ales că el ar fi călcat strâmb de mai multe ori în timpul relaţiei, conform Antena Stars. Pentru a-i dovedi Andreei Vilău că o iubeşte, cântăreţul a şi plâns, în direct, la o emisiune tv. În schimb, tânăra se ţine tare şi nu pare să îi dea credibilitate lui Cezar Ouatu.

Nu s-a pus problema neapărat de o despărțire, dar, deocamdată, ceea ce am simțit eu sunt oarecum anumite drumuri separate în acest moment, dar nu se știe niciodată. Clar că fiecare dintre noi își asumă greșeli, chestii pozitive, chestii negative, nimeni nu e perfect.

Noi am zis acum deocamdată să fim așa pe drumuri diferite, dar cred că avem multe de învățat, am avut multe de învățat unl de la celălalt. Noi tocmai am venit dintr-o vacanță din Republica Dominicană, a fost suprb. Uneori sunt și factori externi, nu pot să dau prea multe detalii, care afectează uneori anumite… chimii dintre oameni”, a spus Cezar Ouatu, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.