Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Care este motivul

Verdict.ro
February 24, 2019 14:57 PM

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit, după o relație de un an de la care apropiații și nu numai se așteptau chiar la o căsătorie. Artistul a postat un mesaj pe contul personal de Instagram.

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Care este motivul

Din mesajul postat de Cezar Ouatu pe contul de socializare, pare că nu îi este deloc ușor. Fanii l-au susținut și i-au transmis zeci de mesaje.

„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate. Pentru blândețea și răbdarea ta!!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe!!!

Citește și: Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit

Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele. Pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată !!!  Sometimes i just want to get far away from it all”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

În primăvara anului trecut, Cezar Ouatu mărturisea că își dorește o familie. Tenorul, care a reprezentat România la concursul Eurovision în 2013, susținea că este îndrăgostit de partenera sa make-up artistul Andreea Vilău.