Fashion

Chanel, prezentare spectaculoasă la New York. Moda inspirată din Egiptul Antic

nicoleta.ispasescu
December 7, 2018 12:39 PM

După aproape o decadă, Chanel prezintă din nou la New York. Karl Lagerfeld s-a întors în „orașul care nu doarme niciodată” și a surprins publicul cu o prezentare spectaculoasă, inspirată din moda Egiptului Antic.

Designerul a ales Muzeul Metropolitan de Artă din New York pentru a-și prezenta cea mai nouă colecție. Mai exact, un templu egiptean antic din interiorul muzeului a devenit podium pentru modelele selectate.

Colecția a fost dominată de culori metalice și de texturi inspirate din moda Egiptului Antic. Abundența auriului uimit pe toată lumea. Accesoriile masive, paietele şi pietrele brodate pe ţinutele elegante, dar excentrice, au completat perfect ținutele.

De asemenea, Casa de Modă Chanel a anunţat că va interzice în colecţiile sale blana şi pielea de animale exotice, cum ar fi cea de crocodil, şopârlă sau şarpe.

Ce trebuie să știi despre prezentarea noii colecții Chanel

  1. Prezentarea a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York – în trecut, Chanel a ales să își prezinte colecțiile la Hamburg, Roma și, desigur, Paris, însă de această dată Lagerfeld a optat pentru celebrul muzeu din Upper East Side.
  2. Egiptul Antic, ca sursă de inspirație – dacă v-ați fi așteptat ca sursa de inspirație să fie chiar orașul New York, ei bine, Lagerfeld a surprins din nou. Podiumul a fost un templu egiptean antic, din interiorul muzeului.
  3. Pharrell Williams a fost model pe podium – cântărețul a debutat ca model pe podium acum doi ani, la show-ul Meiers d’Art, prezentat de Chanel. Cunoscut drept muză și colaborator al brandului, el a revenit pe catwalk îmbrăcat într-o ținută aurie, din cap până în picioare.
  4. Vedete de top au venit la acest eveniment – Chanel este deja cunoscut pentru faptul că aduce în prim-plan cele mai cunoscute vedete, iar această prezentare nu a fost o excepție. Lily-Rose Depp, Christy Turlington Burns, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Margot Robbie, Diane Kruger, Blake Lively, Sofia Coppola, Helena Christensen, Rinko Kikuchi si Julianne Moore au luat parte la prezentarea noii colecții Chanel.
  5. After-party-ul a avut loc la „Chanel Diner” – Invitații au avut parte de o cină de vis, la un celebru restaurant din New Yor, Chanel Diner, unde au putut servi burgeri, cartofi prăjiți și băuturi alcoolice.