News

Channing Tatum și Jenna Dewan au divorțat oficial! Acum două luni ea anunța că este însărcinată

iulia.statie
November 22, 2019 11:15 AM

Channing Tatum și Jenna Dewan sunt oficial doi oameni singuri.

Pe aceeasi temaJessie J și Channing Tatum formează un cuplu! Cât de mult seamănă cântăreața cu fosta lui soție

Cei doi au fost declarați divorțați de către judecător marți, conform documentelor obținute de People. Ei încă trebuie să se pună de acord asupra proprietăților și custodiei.

Reprezentanții celor doi nu au declarat nimic.

Tatum și Dewan și-au anunțat despărțirea după aproape nouă ani de mariaj în aprilie 2018. Ei au semnat actele pentru divorț în același an, motivul fiind „diferențele ireconciliabile”.

În septembrie, Dewan, 38 de ani, le-a spus celor de la People în exclusivitate că așteaptă un copil cu iubitul ei, Steven Kazee. Aceasta mai are o fetiță de șase ani, Everly, împreună cu Tatum.

Channing Tatum și Jenna Dewan au divorțat oficial! Acum două luni ea anunța că este însărcinată

„Nu am putea fi mai fericiți pentru faptul că familia noastră se mărește!”, le-au zis Dewan și Kazee celor de la People.

O sursă a confirmat aceleași publicații în octombrie 2018 că Dewan și Kazee „erau împreună deja de câteva luni”.

„Ea este foarte fericită”, a adăugat sursa.

Deși cei doi și-au ținut relația departe de camere, ei nu s-au abținut din a-și exprima dragostea pe site-urile de socializare.

În februarie, Kazee a împărtășit cu fanii o poză cu iubita sa pentru Valentine’s day.

„Inexplicabil, am onorarea de a avea această persoană zi de zi lângă mine în această nebună călătorie pe care o numim viață.”, a scris acesta.

„Jenna, nu știu ce am făcut ca să mă iubești dar mereu o să mulțumesc pentru faptul că ne-am întâlnit.”, a adăugat Kazee.

De asemenea, Tatum are și el o nouă relație. În octombrie 2018, o sursă le declara celor de la People că el se întâlnește cu Jessie J.

De atunci, ei și-au păstrat relația privată dar pe site-urile de socializare își declară mereu susținerea pe care o au unul față de celălalt.

Jessie și Channing s-au bucurat în octombrie de o plimbare cu bicicleta pe plajă și nu s-au abținut din a le arăta și fanilor!