News

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit din nou, la 3 luni de când se împăcaseră

andreea voicu
April 5, 2020 14:54 PM

La finalul anului trecut, Channing Tatum și Jessie J decideau să se despartă după o relaţie de un an, potrivit revistei People.

Pe aceeasi temaJessie J și Channing Tatum formează un cuplu! Cât de mult seamănă cântăreața cu fosta lui soție

Actorul și solista și-au spus adio fără certuri sau reproşuri. La vremea respectivă, unul dintre principalele motive ale rupturii a fost modul de viaţă diferit al celor doi artişti.

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit din nou, la 3 luni de când se împăcaseră

‘Nu a fost nimic dramatic. Pur şi simplu au decis să se despartă şi au rămas buni prieteni. Este foarte ocupat cu cariera sa și ca tată (n.r. Channing Tatum). Are o lume care îl așteaptă și încearcă să gestioneze cât de ocupat este el, ceea ce nu este ușor’, mărturiseau prietenii celor doi.

Surpriză, însă, la începutul acestui an! Channing Tatum și Jessie J au mai dat o șansă relației, în luna ianuarie, și au decis să formeze iar un cuplu. Chiar celebrul actor confirma pe rețelele de socializare împăcarea cu Jessie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Gonna watch this unicorn sang tonight. Then we gonna get it in! Horns out!

O postare distribuită de Channing Tatum (@channingtatum) pe

Aceștia păreau foarte fericiți împreună și își bucurau fanii cu imaginile de pe Instagram. ‘Te iubesc atât de mult’, scria Jessie la descrierea unui clip cu ei doi. Din nefericire, relația celor doi nu a rezistat prea mult, iar acum s-au despărțit pentru a doua oară.

‘Au vrut să încerce din nou, dar și-au dat seama că este mai bine să meargă separat mai departe’, au declarat amicii celor doi.

Channing Tatum este tatăl unei fetițe, născută din relaţia sa anterioară cu Jenna Dewan. În schimb, Jessie J nu are copii.

Sursa: people.com