News

Channing Tatum și Jessie J s-au împăcat

iulia.statie
January 23, 2020 11:50 AM

Recent, Channing și Jessie J au fost surprinși împreună la Los Angeles, deși trecuse doar o lună de la despărțire, iar fanii nu s-au putut abține din a spera la o împăcare.

Pe aceeasi temaDe ce s-au despărțit Jessie J și Channing Tatum

Totuși, dorințele tuturor s-au îndeplinit, căci o sursă a confirmat împăcarea celor doi pentru E! News.

„Ei au stat câteva săptămâni despărțiți, însă au decis că le pasă mult unul de celălalt. Sunt foarte fericiți pentru că sunt din nou împreună”, a dezvăluit sursa.

Channing Tatum și Jessie J s-au împăcat

Mai mult, sursa a adăugat că Jessie a fost acasă la Tatum săptămâna trecută, dovadă că ei sunt mai apropiați ca oricând: „Jessie a stat la Channing acasă. Sunt foarte fericiți când petrec timp unul cu celălalt.”

Apropiații nu se așteptau la o împăcare așa rapidă, deoarece imediat după despărțire Channing dorea să își refacă viața, folosind o aplicație de dating.

„El a folosit câteva săptămâni aplicația. I-ar plăcea să cunoască pe cineva, nu se teme de acest lucru. Vrea doar să se distreze din nou și nu îi pasă dacă întâlnește pe cineva pe stradă sau online.”, declara o sursă la momentul respectiv.

Între cei doi flacăra nu s-a stins, căci timpul pe care l-au petrecut departe unul de celălalt i-a convins să își ofere o a doua șansă.

În septembrie, Jessie cânta o melodie pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood. Deși păreau extrem de îndrăgostiți, ei au hotărât să se despartă după o relație de un an.

Channing a mai avut o relație cu Jenna Dewan, cei doi având împreună o fiică, Everly. Mariajul lor nu a mers, iar divorțul a fost finalizat în noiembrie 2019.