News

Channing Tatum și Jessie J s-au reunit la o lună de la despărțire

iulia.statie
January 14, 2020 12:39 PM

Își dau Channing Tatum și Jessie J o nouă șansă?

Pe aceeasi temaJessie J vorbește despre relația cu Channing Tatum în noua piesă

O sursă le-a spus celor de la E! News că foștii parteneri, ce s-au despărțit aproximativ acum o lună, au fost surprinși împreună în Los Angeles. Mai mult, aceștia au petrecut jumătate de oră în magazinul Restoration Hardware, la secția destinată copiilor.

Channing Tatum și Jessie J s-au reunit la o lună de la despărțire

„Amândoi erau îmbrăcați în haine sport și încercau să nu fie văzuți. Nu au existat momente de tandrețe însă păreau extrem de fericiți și au discutat foarte mult unul cu celălalt cu privire la diferite lucruri.”, a dezvăluit sursa.

Este posibil, totuși, ca Jessie și Tatum să iasă împreună, însă doar cu statutul de prieteni. Imediat după despărțire, o sursă a dezvăluit pentru aceeași publicație menționată mai sus că ei au rămas foarte apropiați.

Mai mult, Channing abia așteaptă să își refacă viața, folosind aplicații pentru întâlniri online.

„Acesta folosește o aplicație de câteva săptămâni. Abia așteaptă să fie împreună cu cineva. El vrea doar să se distreze din nou și nu îi pasă dacă întâlnește pe cineva online sau pe stradă.”, a dezvăluit o sursă.

În schimb, dacă cei doi formează din nou un cuplu și nu ies doar ca prieteni, fanii nu ar trebui să se aștepte la momente de tandrețe în public pentru ca ei să-și confirme împăcarea, ținând cont de faptul că sunt extrem de discreți.

Până acum, cei doi nu au oferit comentarii despre despărțirea lor.