News

Charlize Theron, detalii despre cea mai nereușită întâlnire a sa

iulia.statie
January 17, 2020 17:14 PM

Charlize Theron, o zeiță în adevăratul sens al cuvântului, a ieșit și ea cu bărbați nepotriviți.

Pe aceeasi temaCe haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

Aceasta a fost invitată recent în emisiunea ‚Jimmy Kimmel Live’, unde a povestit o întâmplare de la o întâlnire de pe când avea 20 de ani, ce a fost atât de rea, încât ne-am dori să știm dacă s-a întâmplat cu adevărat.

Charlize Theron, detalii despre cea mai nereușită întâlnire a sa

Ce s-a întâmplat mai exact? Theron, un viitor star în lumea filmului, iese la o întâlnire cu un bărbat extrem de arătos. Aceștia merg împreună la cină, iar Charlize se gândește că totul va merge extraordinar de bine. Totuși, atunci când bărbatul o duce pe aceasta acasă, ea îi oferă indicii potrivit faptului că și-ar dori să o sărute. Mai mult, deși această parte merge extraordinar de bine, bărbatul se apleacă la un moment dat și îi șoptește: „Sărută-mi nasul”. Da, exact așa.

Theron i-a spus lui Kimmel că această poveste este în totalitate adevărată. „Nu pot să uit așa ceva. Nu am mai întâlnit pe mine căruia să îi placă acest lucru.”, a dezvăluit actrița.

„El chiar vorbea serios. Am început să chicotesc, nu voiam să stric lucrurile, așa că i-am oferit un pupic pe nas, dar el mi-a spus: ‚Nu, sărută-l.’”, a spus Charlize.

Nu se știe exact cum s-a terminat această întâlnire, ba chiar probabil nu vom afla niciodată, însă este amuzant că până și vedete ca Charlize Theron trec prin aceste întâlniri nereușite.