News

Charlize Theron nu a vrut să accepte rolul din pelicula ‚Bombshell’

iulia.statie
February 1, 2020 13:00 PM

Charlize Theron a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat pentru rolul său din Bombshell. În pelicula ce o să apară, în prim plan este scandalul sexual de la US network, ce s-a finalizat cu plecarea lui Roger Ailes din funcția de CEO.

Pe aceeasi temaCharlize Theron, ținută îndrăzneață la premiera noului său film! Rochia Dior a atras toate privirile

Deși performanța tocmai i-a câștigat o nominalizare la Oscar pentru ‚Cea mai bună actriță’, Theron a explicat că a durat ceva până s-a împăcat cu Megyn Kelly pentru a accepta rolul.

„Ea a zis unele lucruri în trecut ce m-a afectat. Dar în timp ce îmi dădeam seama despre ce este filmul, realizam că nu era biografia lui Megyn Kelly, este vorba de un an și jumătate petrecut la Fox, iar ea a făcut parte din multe femei ce au experimentat acest lucru și au reușit să facă ceva ce părea imposibil.”, le-a explicat ea celor de la BBC.

Charlize Theron nu a vrut să accepte rolul din pelicula ‚Bombshell’

„Imediat cum mi-am dat seama de aceste lucruri, a devenit mai ușor pentru mine să joc, deși încă aveam probleme cu ea, aceasta a făcut parte dintr-o mișcare ce va rămâne în istorie ca fiind unul dintre momentele remarcabile privind drepturile femeilor.”, a dezvăluit actrița.

Aceasta, ce a fost și co-producătoare a filmului, a dezvăluit și o poveste ce face parte din mișcarea #MeToo, de pe timpul scandalului cu Harvey Weinstein, potrivit Harper’s Bazaar.

„A fost ciudat să fac filmul și toate aceste lucruri să devină clare. Când s-a întâmplat totul cu Harvey Weinstein și când filmulețe cu femei au fost dezvăluite, atunci cred că am realizat că suntem parte a unei povești ce făcea parte din primele întâmplări ale acestei mișcari.”, a spus ea.

La doi ani după ce Harvey Weinstein a implicat într-un scandal sexual de proporții uriase, procesul împotriva sa va începe luna aceasta în New York.