News

Charlize Theron nu crede că mariajul este important pentru ea

iulia.statie
June 24, 2020 13:25 PM

Charlize Theron a vorbit de mai multe ori despre alegerile ei privind viața, mai ales despre faptul că niciodată nu vrea să se căsătorească.

Pe aceeasi temaCât de mult a slăbit Adele! Cântăreața a arătat spectaculos la premiile Oscar 2020

Charlize Theron nu a vrut niciodată să se căsătorească

Deși societatea se schimbă cu privire la cum ar trebui să își trăiască o femeie viața, încă există presiuni și extrem de multe presupuneri atunci când vine vorba de viața personală a unei reprezentante a sexului frumos. Este extrem de minunat să auzim că o femeie cu o carieră de succes vorbește despre faptul că nu vrea să respecte regulile mult prea învechite.

Vorbind cu Howard Stern, actrița, ce niciodată nu a fost căsătorită și are doi copii adoptați, Jackson și August, a explicat deciziile ei din viața personală: „Niciodată nu am vrut să mă căsătoresc. Nu a fost un lucru important pentru mine.”

Mai mult, aceasta a vorbit și despre zvonurile ce o legau de o presupusă logodnă cu Sean Penn, cei doi având o relație din 2014 până în 2015: „Nu este adevărat. Am avut o relație și după nu am mai avut. A fost o relație exclusivă, sigur. Dar a durat aproape un an, niciodată nu s-a mutat cu mine, nu mă căsătoream cu el, nu a fost nimic de acest gen.”

Cât despre faptul că este posibil să ‚se simtă singură’, Charlize a notat că ei îi sunt de ajuns micuții pe care îi are. „Am două mari iubiri în viața mea. Viața este plină de dragoste…niciodată nu am fost singură, niciodată nu m-am simțit singură.”, a zis ea.

„În viața mea nu există loc pentru o relație romantică, nu am o nevoie ce mă conduce să găsesc romantismul. Nu știu dacă aș putea să mai locuiesc cu cineva, sincer, ar trebui să cumpere casa de lângă a mea pentru că nu știu dacă m-aș mai putea confrunta iar cu așa ceva. Sunt prea bătrână pentru tâmpenia asta.”, a spus Charlize.