News

Charlize Theron și Sean Penn s-au logodit? Ce a avut de spus vedeta

iulia.statie
June 23, 2020 10:30 AM

Charlize Theron a spus adevărul despre presupusa logodnă.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Charlize Theron s-a căsătorit în trecut?

Vedeta a participat la emisiunea ‚The Howard Stern Show’ unde a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ea și Sean Penn s-au logodit. Nu doar că actrița a numit aceste speculații ca fiind ‚minciuni’, dar a notat că ei au avut o relație doar ‚de un an’.

Aceste replici au venit imediat după ce Howard Stern a întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva interesant în viața ei personală și a sugerat că ‚aproape s-a măritat cu Sean’.

Pentru a clarifica totul, actrița a răspuns: „Ce? Nu este adevărat. Nu m-am măritat cu Sean. Acestea sunt minciuni. Doar am avut avut o relație. Doar asta am făcut.”

Penn și Theron s-au despărțit în iunie 2015, după un an și jumătate de relație. „Am fost împreună și nu am fost. A fost o relație, cu siguranță. Clar, o relație exclusivă, dar a fost pentru aproape un an. Nu ne-am mutat împreună, nu voiam să mă căsătoresc cu el. Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta.”, a zis Charlize.

Continuând să vorbească pe acest subiect, vedeta a spus că „nu vrea să se căsătorească niciodată” și că acest aspect „nu este important pentru ea”. Pentru cei ce îi interesează de viața ei privată, Theron și-a asigurat fanii că niciodată „nu a fost singuratică” și a dezvăluit că micuții ei, Jackson, 8 ani și August, 3 ani, sunt „iubirile vieții ei”.

„În viața mea nu există loc pentru ca ceva în genul să se întâmple, este greu să obții așa ceva și când nu ești o mamă singură cu o carieră.”, a spus ea.

Nu este prima oară când ea vorbește despre despărțirea de Penn. Ea a discutat în 2016 cu revista WSJ, dezvăluind ce a dus la separare: „Am avut o relație ce nu a mai mers. Amândoi am decis să ne despărțim. Acesta este adevărul.”

„Erau zvonuri ce spuneau că Penn vrea să îl adopte pe Jackson, iar aceste lucruri nu sunt adevărate. Nu se întâmplă așa ceva în 18 luni. Nu poți să îi faci asta unui copil.”, a continuat ea.