News

Charlize Theron spune că femeile ce joacă în filmele de acțiune nu primesc a doua șansă

iulia.statie
July 8, 2020 12:59 PM

Există o problemă la Hollywood legată de roluri despre care nu mulți vorbesc atât de des pe cât ar trebui, dar Charlize Theron a dezvăluit că actorii au mai multe șanse de a juca în filmele de acțiune, dar actrițele nu mai primesc a doua șansă dacă filmul în care apar nu este un adevărat succes.

Pe aceeasi temaCe haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

Charlize Theron spune că femeile nu primesc a doua șansă

Într-un nou interviu cu publicația Hollywood Reporter, Theron a dezvăluit că este fericită să poată juca rolul de Imperator Furiosa în ‚Mad Max: Fury Road’ după ce primul ei film de acțiune, ‘Æon Flux’, nu a câștigat inimile publicului.

Theron a menționat că este extrem de recunoscătoare că a obținut acest rol și că lucrează cu George Miller. Aceasta a notat că spre deosebire de alți actori, fără a da nume, ce au obținut multe șanse, pentru ea parcă a trecut un deceniu de când nimeni nu a mai vrut să îi ofere un rol într-un film de acțiune după ce a luat parte la ‘Æon Flux’.

Cât de mult a suferit Charlize Theron

„Multe femei nu primesc a doua șansă, dar când bărbații joacă în aceste filme și greșesc, ei primesc șansă după șansă pentru a explora acest tip de film. Acest lucru nu li se aplică și femeilor. Fury Road a venit după un deceniu de la Æon Flux și mereu a existat o voce în capul meu care încă răspunde la acest lucru. Sunt influențată de acest lucru, este groaznic să simțim că o oportunitate ne este luată într-o secundă dacă nu reușim, acesta este adevărul.”, a povestit actrița.

Theron a explicat că a putut să obțină mult mai mult decât rolul din noua peliculă. Pe lângă acest rol iconic, ea a obținut și personajul principal în ‚Atomic Blonde’.

Recent, Theron a vorbit despre faptul că nu își dorește să se căsătorească, dar nu se simte singură, copiii săi fiind prioritatea ei: „În viața mea nu există loc pentru o relație romantică, nu am o nevoie ce mă conduce să găsesc romantismul. Nu știu dacă aș putea să mai locuiesc cu cineva, sincer, ar trebui să cumpere casa de lângă a mea pentru că nu știu dacă m-aș mai putea confrunta iar cu așa ceva. Sunt prea bătrână pentru tâmpenia asta.