Fashion

Charlotte Knowles, designerul ce a cucerit vedetele

iulia.statie
July 5, 2020 14:07 PM

Este destul de neobișnuit ca vedetele să fie cucerite de un brand ce nu este la fel de faimos ca și casele de modă pe care le urmărim zi de zi, așa că dacă acest lucru se întâmplă, imediat piesele făcute de respectivul designer devin un hit.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Charlotte Knowles, un mix între vintage și modern

Charlotte Knowles, un designer londonez a câștigat multă atenție în ultima vreme din partea industriei modei pentru piesele sale vintage cu accente moderne. Mixând nuanțe calde cu print-uri îndrăznețe, materiale ușoare și accesorii statement, acest brand este unul ce trebuie urmărit.

Cunoscut ca fiind unul dintre brand-urile ce a adus înapoi corsetul casual, nu este de mirare că piesele semnate de Charlotte Knowles apar în garderoba lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid și Kaia Gerber. Dacă aceste femei stylish iubesc un lucru, atunci sunt creațiile ce le pun în valoare siluetele.

 

View this post on Instagram

 

Manifest it all ✨ Dreams do come true ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian a fost surprinsă purtând acest top în câteva fotografii de pe Instagram, iar la doar câteva momente mai târziu, Kylie s-a îmbrăcat la fel pentru o petrecere. În timp ce Kim a purtat această creație cu pantaloni de inspirație cowboy, cu franjuri, Jenner a optat pentru pantaloni asortați, creați tot de Charlotte Knowles.

Gigi Hadid apărea purtând același imprimeu în octombrie cu ocazia zilei de naștere a surorii sale. Ea a strălucit într-un set format din corset și pantaloni asortați, adăugând la look un sacou oversized și pantofi cu toc, multe accesorii și o geantă galbenă, pentru o pată de culoare.

Și Bella Hadid a apărut purtând piesele lui Charlotte Knowles la MTV Video Music Awards în august 2019. Punându-și în valoare abdomenul tonifiat, rochia pe care a ales-o Bella era perfectă pentru a dezvăluit iarăși că modelul adoră orice creație vintage.

Gerber a luat notițe de la prietenele ei supermodele și a apărut în acești pantaloni cu print floral la o premieră în februarie. Finisând look-ul cu o haină lungă într-o nuanță de maro, Kaia a dezvăluit că stăpânește extrem de bine stilul boho chic.