Fashion

Cheia succesului în modă, conform Victoriei Beckham

ioana pana
November 22, 2019 16:37 PM

Victoria Beckham este cu siguranță un nume răsunător în lumea fashion-ului; fosta solistă a trupei Spice Girls a debutat în industria modei în urmă cu un deceniu, când și-a lansat brand-ul eponim. 

Pe aceeasi temaVictoria Beckham anunță lansarea propriului brand de beauty

De atunci, creațiile sale constituie o prezență constantă pe podiumurile Săptămânii Modei la New York, în 2012 Victoria fiind numită chiar „cel mai popular designer al momentului” pe rețelele de socializare. În septembrie 2019, Beckham și-a lansat o linie de beauty, intitulată Victoria Beckham Beauty.

Cu o carieră longevivă și în continuă prosperitate în această industrie, Victoria Beckham a acordat câteva sfaturi în legătură cu garanția succesului în modă, în timpul unui interviu împreună cu Olivier Lalanne, editor-in-chief al revistei Vogue Hommes și deputy editor-in-chief al Vogue Paris.

Cheia succesului în modă, conform Victoriei Beckham

Ține cont de nevoile și dorințele publicului tău, dar nu uita să îți asculți instinctul

Întotdeauna am încercat să creez piese pe care mi le-aș dori în propria mea garderobă, dar și piese pe care comunitatea mea și le-ar dori. Am comunicat cu publicul meu ani la rând, nu doar în ceea ce privește moda, ci și în legătură cu industria beauty-ului.”, a declarat designer-ul. „Sunt unele piese pe care eu nu le voi purta, dar asta nu înseamnă că nu pot să îmi imaginez că le port. Sunt o femeie de 45 de ani cu patru copii; faptul că nu voi purta o fustă mini nu înseamnă că nu voi visa să o port, nu-mi voi dori să o port, sau nu o voi purta într-un editorial în numele modei”.

Fii sinceră cu tine însăți

„Este vorba de parcursul tău stilistic”, explică Beckham. „De exemplu, chiar dacă nu aș mai purta niciodată unul dintre acele costume de PVC pe care le purtam pe scenă în vremea Spice Girls, acum când revăd fotografiile râd și accept acea perioadă a vieții mele. Fiecare etapă stilistică pe care o parcurgi te va ajuta să îți definești și finisezi stilul vestimentar mai târziu în viață.

Pune pasiune în ceea ce faci

„Am iubit întotdeauna moda, fiind pasiunea mea încă din copilărie. Visam să am o slujbă care să-mi implice creativitatea, iar acum mă simt binecuvântată că am reușit să construiesc acest proiect, pe care îl conduc cu succes de 11 ani”.

Implică-te în tot, până la cel mai mic detaliu

„Deși publicul poate nu știe, cei apropiați îmi cunosc această trăsătură de caracter: sunt un control-freak. În prezentările de modă, mă implic în tot, până la cel mai mic detaliu: muzică, decor, casting. Sunt foarte atentă la amănunte, căci ele fac diferența. La final, când totul este pus la punct, sunt mândră de mine și de echipa mea.”