News

Cher se teme de coronavirus! Vedeta se află în grupa de risc

iulia.statie
May 27, 2020 10:30 AM

Cher a împlinit acum câteva zile vârsta de 74 de ani, iar artista continuă să fie un simbol și rămână una dintre cele mai adorate vedete din toată lumea.

Pe aceeasi temaAre Naomi Campbell un iubit cu 23 de ani mai tânăr? Despre ce cântăreț este vorba

Cher este speriată din cauza coronavirusului

Cucerind orice domeniu, surprinzând pe toată lumea prin melodii ce au ajuns iconice și un stil vestimentar neobișnuit, nu este de mirare că Cher a rămas și o să rămână un simbol. Totuși, aceasta trece prin perioade de cumpănă pentru că se teme de coronavirus. Vedeta suferă de astm și ținând cont de vârsta ei, ea face parte din categoria de risc, provocările prin care trece nefiind deloc mici.

Artista s-a izolat în casa ei din Malibu, însă a vorbit recent cu publicația El Pais și a dezvăluit că deși condițiile sale sunt mai prielnice ca ale multora, tot trece prin momente extrem de dificile.

„Este evident, dar nu pot să fiu tristă.”, a spus aceasta. Cher are grijă să vorbească în fiecare zi cu mama ei în vârstă de 92 de ani, ce, deși locuiește doar la câteva case distanță, nu poate să meargă să o vadă, preferând apelurile telefonice pentru a nu se pune la risc.

Ea, la fel ca și majoritatea starurilor, și-a anulat multe concerte programate anul acesta, totul din cauza pandemiei. Momentan, Cher stă în izolare alături de fiul ei, Elijah Blue, ce are vârsta de 43 de ani și cu soția sa.

„Îmi este frică. Sunt astmatică și la vârsta mea, mă aflu în categoria de risc. Acest virus nu este deloc o glumă.”, a dezvăluit artista.

Totuși, există și câteva vești bune pentru fanii vedetei. Ea a declarat că în timpul izolării a început un nou proiect artistic, însă nu a vrut să spună mai mult. Cât despre lupta împotriva coronavirusului, Cher a decis să se implice și să lanseze o versiune a melodiei ‚Chiquitita’, lansată de trupa Abba, pentru a strânge bani prin UNICEF și a-i ajuta pe cei ce au fost afectați de pandemie.

„Trebuia să fac ceva, nu puteam să stau cu brațele încrucișate.”, a povestit ea. Videoclip-ul a fost filmat în intimitatea casei sale, iar piesa s-a lansat pe 9 mai. Vedeta a luat lecții de spaniolă pentru a se asigura că totul este perfect.