Fashion

Chiara Ferragni, cel mai influent blogger de modă din lume! Cum a ajuns să aibă un succes mondial, la doar 31 de ani

andreea voicu
April 30, 2019 12:17 PM

Chiara Ferragni este unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenceri bloggeri de modă din lume. Italianca în vârstă de 31 de ani este un fenomen, iar New York Magazine a numit-o ‘una dintre cele mai spectaculoase revelaţii în materie de street style’.

Acum, Chiara Ferragni câştigă aproximativ 10 milioane de dolari pe an, are 16,4 milioane de următori pe Instagram şi a apărut pe coperţile mai multor reviste celebre.

Chiara Ferragni, cel mai influent blogger de modă din lume

Dar cum a ajuns Chiara Ferragni să ajungă atât de sus? În 2009, aceasta lansa blogul ‘The Blonde Salad’, care a ajuns rapid la inimile tuturor. Rapid s-a transformat într-o revistă online de lifestyle, care este o sursă de inspiraţie şi stil pentru milioane de oameni din întreaga lume. 

 

View this post on Instagram

 

Next: one night in Los Angeles and then Polinesia ? #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Când a lansat The Blonde Salad, Chiara Ferragni studia Dreptul la Universita­tea Luigi Bocconi din Milano, iar în timpul liber era pasionată de modă, în special de genţi şi pantofi.

Câţiva ani mai târziu, Chiara Ferragni îşi lansa prima linie de pantofi care îi poartă numele. În plus, blogul vedetei a ajuns să fie studiat la Harvard, ba chiar a fost invitată să le vorbească studenţilor despre succesul fulminant al business-ului său.

‘Mama mea a lucrat la Blumarine, așa că încă de mică am putut admira rochiile și accesoriile ei. Toate erau ca niște comori pentru mine, iar mama era o prințesă când le purta. Mi-a plăcut moda dintotdeauna și, de aceea, am început să împărtășesc și cu alții viziunea mea’, declara Chiara Ferragni pentru Vogue.

8 lucruri pe care nu le ştiai despre Chiara Ferragni

  • Oraşul ei preferat este Milano
  • Este pasionată de fotografie şi artă
  • Designerii ei preferaţi sunt Alexander McQueen, Alexander Wang, Rick Owens, Gareth Pugh și Dolce & Gabbana
  • Avea doar 26 de ani când a lansat cartea ‘The Blonde Salad’
  • Felul ei de mâncare preferat este pizza
  • Nu îi plac petrecerile
  • Are o colecţie impresionată de geci de piele
  • Locul potrivit pentru vacanţă: Hawaii