Beauty

Chiara Ferragni colaborează cu Lancôme pentru o colecţie de make-up

andreea voicu
May 30, 2019 14:29 PM

Chiara Ferragni a lansat prima colecție de make-up în parteneriat cu brandul de parfumuri Lancôme. Luni, 27 mai, fondatoarea blogului ‘The Blonde Salad’ a postat un teaser pe Instagram, în care sunt prezentate palete de machiaj, mascara şi o gamă de rujuri, toate în ambalaje de culoare roz. 

Pe aceeasi temaChiara Ferragni, cel mai influent blogger de modă din lume! Cum a ajuns să aibă un succes mondial, la doar 31 de ani

„Am vrut să creez o colecție de machiaj care este 100% stilul meu. Acesta este motivul pentru care mi-am unit forțele cu Lancôme. Am lucrat la un produs excepţional pentru fetele din generația mea. Glamour, inspirat și distractiv sunt cele trei cuvinte-cheie ale acestui proiect împuternicit.

Cred profund că machiajul este o armă uriașă pentru a te simți mai bine cu tine, pentru a te confrunta cu provocările tale de zi cu zi și pentru a-ți atinge obiectivele’, a declarat Ferragni, celebra bloggeriţă de 32 de ani. 

Chiara Ferragni colaborează cu Lancôme pentru o colecţie de make-up

Punctul culminant al gamei este paleta „Flirting Palette”, care vine cu un plus de strălucire pe ambalaje. În interior, se regăsesc patru nuanțe de ruj, patru culori pentru ochi, un fard de obraz roșu și trei perii care vin alături de produse.

Restul colecției include trei nuanțe exclusive ale rujului „L’Absolu Mademoiselle Shine” Lancôme, un trio de rujuri „L’Absolu Lacquer” și o rimel „Hypnôse Drama”. 

Capsula Lancôme x Chiara Ferragni s-a lansat online în Italia pe 27 mai și în magazinele lanțului de parfumerie. Lansarea internaţională a produselor este stabilită pentru luna iunie, începând cu Olanda, Germania și Spania. În S.U.A., colecția va debuta pe 13 iunie la Nordstrom, urmată de Canada și Argentina.

Începând cu luna august, gama de machiaj va fi disponibilă și în Mexic, Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud și Noua Zeelandă. Prețurile variază de la 31,95 euro pentru rujuri şi ajung până la 59,95 euro pentru o paletă de machiaj.

Chiara Ferragni este unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenceri bloggeri de modă din lume. În septembrie 2017, Chiara Ferragni a fost clasată pe prima poziție pe lista „influencerilor de modă de top” din Forbes.