News

Chloe Sevigny și Elle Fanning, cele mai bune apariții de la Cannes 2019

adelina.duinea
May 25, 2019 12:05 PM

Covorul roșu al Festivalului de la Cannes niciodată nu dezamăgește! Anul acesta, însă, tradiția aparițiilor de excepție a fost continuată de doar două dintre personalități. Acestea au fost nimeni altele decât actrițele Elle Fanning și Chloë Sevigny. După deja o săptămână întreagă petrecută în Franța, cele două încă reușesc să surprindă cu fiecare outfit.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebrităţile în a patra seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Chloë Sevigny și Elle Fanning, cele mai bune apariții de la Cannes 2019

Elle, spre exemplu, a fost un factor cheie în desemnarea premierei „Once Upon a Time in Hollywood” drept cel mai stilat covor roșu de la Gala Met încoace. Actrița Margot Robbie n-a trecut nici ea neobservată. Tânăra a comemorat moda anilor ’60 printr-o coafură inspirată de actrița Sharon Tate, purtată la Festivalul de la Cannes din 1968.

Elle, care nu apare în peliculă (deși sora ei Dakota da), a eclipsat întreaga distribuție. A surprins eleganța Vechiului Hollywood într-o ținută superbă, creație Dior, accesorizată cu o pălărie macramé.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Actrița în vârstă de 21 de ani n-a dezamăgit nici la premiera filmului „Les Miserables”. Acolo, tânăra a apărut într-o rochie Valentino couture înflorată, accesorizată cu flori reale în păr.

Chiar și în afara covorului roșu, Elle și Chloë au purtat ținute mai spectaculoase decât cele ale colegelor lor de breaslă. Pentru Chloë, însă, nu este o noutate. Actrița este, fără îndoială, vedeta oricărui covor roșu pe care pășește.

Citește și: Rochia Versace care a revoluționat moda și internetul

De data aceasta, însă, actrița a impresionat. La premiere filmului „The Dead Don’t Die”, Chloë a purtat o superbă și foarte îndrăzneață creație Thierry Mugler. În aceeași zi, dar cu câteva ore înainte, Chloë a mai bifat o apariție de efect, într-o piesă Loewe din colecția Toamnă – Iarnă 2019.

Deși Elle câștigă la capitolul couture, Chloë îmbină numele deja sonore din lumea modei cu cele aflate în drumul către glorie. Așa este și Marine Serre, a cărei ținută a purtat-o la ședința foto pentru pelicula „Les Realisateurs Des Courts Metrages En Competition”.

Toate imaginile în GALERIA FOTO!