News

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, este la fel de faimoasă ca un membru al familiei Kardashian

iulia.statie
February 4, 2020 16:10 PM

Atunci când l-am pierdut pe regretatul Karl Lagerfeld acum un an, el i-a lăsat moștenire o mare parte din averea sa de 200 de milioane de dolari pisicii sale, Choupette

Pe aceeasi temaAceasta a fost ultima dorință a lui Karl Lagerfeld! Ce se va întâmpla cu cenușa creatorului de modă Chanel

Ea era deja cunoscută ca și cea mai bogată pisică din lume. Spre exemplu, aceasta a câștigat 3 milioane de dolari în 2015 pentru că a pozat în două campanii, una pentru o companie germană de mașini și alta pentru un produs de beauty japonez.

Largerfeld i-a dat propriul bodyguard și încă două femei ce aveau grijă de ea, ba chiar și propriul iPad. De-a lungul anilor, Choupette și-a mărit portofoliul. Ea a lucrat pentru o colecție de cosmetice cu Shu Uemura, o carte și o linie de piese vestimentare, plus o grămadă de urmăritori pe social media. Acum, aceasta este la fel de populară ca și un influencer.

Pisica beneficiază de o bonă full time, ce are grijă ca pisicii să îi fie îndeplinite toate nevoile. Mâncarea sa este servită în boluri făcute de un designer, unul pentru apă, altul pentru crochete și unul special pentru mâncare pentru pisici. Crochetele sale sunt făcute din curcan sau sos de pește.

Mai mult, agentul ei spune despre Choupette că „este ușor să lucrezi cu ea. Este obișnuită cu camerele, pozele și orice zgomot. Cum vede camera, pozează.”, potrivit Daily Mail.

Fără îndoială, aceasta servește micul dejun cu Gwyneth Paltrow, îi trimite selfie-uri lui Kim Kardashian și cunoaște multe celebrități. Până acum, probabil ideea de a schimba locurile cu Choupette sună bine. Aștepți până staff-ul pisicii ia o pauză de cafea, apoi o ascunzi într-o geantă și îi furi locul de pe canapea, îmbrăcat exact ca și ea.

Cine nu și-ar dori să își petreacă restul vieții într-un apartament chic din Paris, mâncând crochete și lenevind pe o canapea?

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, este la fel de faimoasă ca un membru al familiei Kardashian

Totuși, nimeni nu ar putea schimba vreodată locul cu Choupette. Între timp, fanii ce o urmăresc pe rețelele de socializare își doresc să o vadă din ce în ce mai mult și să afle totul despre ea. Nu mai durează mult până aceasta, ca orice alt star, o să își dorească din ce în ce mai multă celebritate.

Înainte să ne dăm seama, poate o să fie fotografiată ieșind dintr-un club, iar publicațiile o să fie fascinate privind kilogramele acumulate de ea sau dietele minune folosite de pisică.

Lăsând glumele la o parte, Choupette a lucrat cu unii dintre cei mai mari creatori și putea fi văzută mereu alături de stăpânul său, Karl Lagerfeld. Iubirea sa față de pisicuță a fost demonstrată prin moștenirea lăsată și suntem sigure că Choupette va avea o viață de vis.